Palveluhinnasto

1.1.2014

Palkkio asuinhuoneiston myynnistä:

Välityspalkkio huoneiston myyntihinnasta on 3,72 % (sis. alv 24 %). Palkkio sisältää markkinointikulut (mm. lehti-ilmoittelu, www.erkkeri.fi, www.oikotie.fi, www.jokakoti.fi). Minimipalkkiomme on 2.460 € (sis. alv 24 %). Ei kuluja ilman kauppaa. Isännöitsijäntodistuksen perimme erikseen.

Palkkio liikehuoneiston myynnistä:

Välityspalkkio liikehuoneiston myyntihinnasta on 3,72 % (sis. alv 24 %). Palkkion lisäksi peritään markkinointikulut (mm. lehti-ilmoittelu, www.erkkeri.fi, www.oikotie.fi, www.jokakoti.fi). Minimipalkkiomme on 2.460 € (sis. alv 24 %). Isännöitsijäntodistuksen perimme erikseen.

Palkkio kiinteistön myynnistä:

Välityspalkkio kiinteistön myyntihinnasta on 4,5 % (sis. alv 24 %). Palkkio sisältää markkinointikulut (mm. lehti-ilmoittelu, www.erkkeri.fi, www.oikotie.fi, www.jokakoti.fi). Minimipalkkiomme on 4.000 € (sis. alv 24 %). Ei kuluja ilman kauppaa. Kiinteistön myyntiin liittyvien asiakirjojen kulut perimme erikseen.

Palkkio asuinhuoneiston vuokrauksesta:

Välityspalkkio asunhuoneiston vuokrauksesta on 1,24 kuukauden vuokraa vastaavan summan (sis alv 24 %). Lisäksi perimme hinnan isännöitsijätodistuksesta.

Palkkio liikehuoneiston vuokrauksesta:

Välityspalkkio liikehuoneiston vuokrauksesta on 1,24 kuukauden vuokraa vastaavan summan (sis. alv. 24 %). Palkkion lisäksi peritään markkinointikulut (mm. lehti-ilmoittelu, www.erkkeri.fi, www.oikotie.fi, www.jokakoti.fi) ja hinta isännöitsijätodistuksesta.

Minimi välityspalkkio liikehuoneiston vuokrauksesta 300€ + alv. 24%.

Arviolausunnot ym. tuntiveloituksen alaiset erikseen tilattavat työt:

Tuntiveloitus on 80 € + alv. 24 %, lisäksi aiheutuneet asiakirjakulut. Arviolausunnoissa minimiveloitus on 240 eur + alv 24 %.