Erkkeri Oy


Erkkerin kiinteistönvälittäjillä on alalle sopiva koulutus, laaja-alainen ja vankka työkokemus sekä kiinteistö- että rahoitusalalta.  Myynti- ja vuokraushenkilökunta on toiminut alalla 20-30 vuotta. Oman talotuntemuksen tueksi Erkkeri LKV on kehittänyt kiinteistörekisterin.

Ammattitaitoisen myyntipalvelun lisäksi Erkkeri välittää vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Erkkeri hoitaa asuntojen näytöt, sopimukset ja luottotietojen tarkistukset. Erkkerin kautta saa luotettavat vuokralaiset.

Kiinteistönvälittäjät seuraavat jatkuvasti alan lainsäädönnön muutoksia ja kehittyviä rakennustapoja.

 _________________________________________________________________________________

Erkkerin toimisto on Lauttasaaren keskustassa uudessa kauppakeskus Lauttiksessa.

 

Erkkeri Oy on vuonna 1995 perustettu yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, jonka kaikki omistajat työskentelevät yrityksen palveluksessa. Kaikilla kiinteistönvälittäjillämme on pitkä kokemus alalta.

Yritys on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto.

Yrityksemme toimenkuvaan kuuluvat asuinhuoneistojen, liiketilojen ja kiinteistöjen välitys, vuokraus ja arviointipalvelut.

Erkkerin arvot ja toiminnan periaatteet

Meille Erkkerissä on tärkeää molemminpuolinen rehellisyys, luotettavuus ja asiantuntemus. Yksi edellytys onnistuneelle asuntokaupalle on, että välittäjä tuntee markkinatilanteen ja lainsäädännön vaatimukset. Yhtä tärkeää on se, että välittäjä opastaa sekä myyjää että ostajaa ja hankkii tiedot kaikista  ostopäätökseen vaikuttavista asioista, siten kauppa on turvallinen ja mieleinen molemmille osapuolille.  

Erkkeri Oy on toiminut Lauttasaaressa vuodesta 1995. Henkilökunnalla on pitkä kokemus kiinteistönvälityksestä. Olemme erikoistuneet Lauttasaareen ja sen asuntomarkkinoihin jo -90 luvun alusta asti. Välitämme omistusasuntoja ja vuokrahuoneistoja sekä liiketiloja myös koko Helsingin alueelta sekä Espoosta. Hoidamme ammattitaidolla myös taloyhtiöiden tilojen myynnit (uusmerkinnät).

Asunnon myyjä voi turvallisin mielin luottaa Erkkerin arvioon asunnon hinnasta ja myyntiaikataulusta. Erkkerin hoitamissa kaupoissa on aina asiapaperit kunnossa.
Asunnon ostajalle on tärkeää se, että hän saa Erkkerin avulla tarvitsemaansa tietoa asunnon kunnosta ja että häntä autetaan  läpi koko ostoprosessin.  
Myyjän velvollisuus on kertoa toimeksiannon vaiheessa kaikki asunnon myyntiin vaikuttavat asiat. 
Ostajan velvollisuus on ennen päätöstä tutustua huolellisesti asuntoon.

 

 

Kiinteistötoimisto

Erkkeri Oy LKV

Lauttasaarentie 28

00200 Helsinki

Kauppakeskus Lauttis

 

y-tunnus 1025291-4

p. (09) 682 4050

lkv@erkkeri.fi

 

Toimistomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 17.00.

 

 

Kiinteistönvälittäjä, LKV
osakas, vastaava hoítaja

 

 

Markku Enström

0400 416 114

markku.enstrom@erkkeri.fi

Alalla vuodesta 1988

 

Kiinteistönvälittäjä, toimitusjohtaja
osakas

 

Veli-Pekka Närhi

0400 810 540

veli-pekka.narhi@erkkeri.fi

Alalla vuodesta 1994

"Kuus huonetta, pliis!"