Myyjät/vuokranantajat

Erkkeri Oy LKV 


Erkkeri Oy on vuonna 1995 perustettu yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, jonka kaikki omistajat työskentelevät yrityksen palveluksessa. Kaikilla kiinteistönvälittäjillämme on pitkä kokemus alalta. Yritys on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto. Yrityksemme toimenkuvaan kuuluvat asuinhuoneistojen, liiketilojen ja kiinteistöjen välitys, vuokraus ja arviointipalvelut.

Erkkerin kiinteistönvälittäjillä on alalle sopiva koulutus, laaja-alainen ja vankka työkokemus sekä kiinteistö- että rahoitusalalta.  Myynti- ja vuokraushenkilökunta on toiminut alalla 20-30 vuotta. Ammattitaitoisen myyntipalvelun lisäksi Erkkeri välittää vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Erkkeri hoitaa asuntojen näytöt, sopimukset ja luottotietojen tarkistukset. Erkkerin kautta saa luotettavat vuokralaiset.

Kiinteistönvälittäjät seuraavat jatkuvasti alan lainsäädönnön muutoksia ja kehittyviä rakennustapoja. Erkkeri hoitaa ammattitaidolla myös taloyhtiöiden tilojen myynnit (uusmerkinnät).

Erkkerin arvot ja toiminnan periaatteet

- Erkkerissä on tärkeää molemminpuolinen rehellisyys, luotettavuus ja asiantuntemus. Edellytys onnistuneelle asuntokaupalle on, että välittäjä tuntee markkinatilanteen ja lainsäädännön vaatimukset. Yhtä tärkeää on se, että välittäjä opastaa sekä myyjää että ostajaa ja hankkii tiedot kaikista ostopäätökseen vaikuttavista asioista, siten kauppa on turvallinen ja mieleinen molemmille osapuolille, sanoo toimitusjohtaja Veli-Pekka Närhi.

Asunnon myyjä voi turvallisin mielin luottaa Erkkerin arvioon asunnon hinnasta ja myyntiaikataulusta. Erkkerin hoitamissa kaupoissa on aina asiapaperit kunnossa. Asunnon ostajalle on tärkeää se, että hän saa Eerkkerin avulla tarvitsemaansa tietoa asunnon kunnosta ja että häntä autetaan  läpi koko ostoprosessin.   Myyjän velvollisuus on kertoa toimeksiannon vaiheessa kaikki asunnon myyntiin vaikuttavat asiat. 
Ostajan velvollisuus on ennen päätöstä tutustua huolellisesti asuntoon.

 

Erkkerin palvelu vuokranantajille: Huoleton -sopimus, lue lisää

 

Erkkeri etsii asunnollesi hyvän ostajan/vuokralaisen

Välitämme erikokoisia omistus- ja vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulta. Kysy Erkkeristä, jos harkitset asuntosi myymistä tai vuokraamista.

Erkkerillä on laaja ja pitkäiaikainen kokemus kiinteistönvälityksestä.