(09) 682 4050
Lauttasaarentie 28, 00200 Helsinki
lkv@erkkeri.fi Tietosuojaseloste

Myymässä asuntoa?

Erkkeri myy asuntosi nopeasti ja luotettavasti

Arvojemme mukaisesti, meille Erkkerissä on tärkeää molemminpuolinen rehellisyys, luotettavuus ja asiantuntemus. Asiakkaanamme saat oikean hinnoittelun, laadukkaan myyntityön ja turvallisen kaupan. Edellytys onnistuneelle asuntokaupalle on sekä alueen että markkinatilanteen tuntemus, missä meillä on jo pitkä ja vankka kokemus. Välittäjänä ymmärrämme myös talon kunnon ja peruskorjauksien merkityksen omaisuutesi arvoon.

Tervetuloa asiakkaaksemme, olemme luottamuksesi arvoiset!

Palvelut

Valitessasi meidät välittäjäksesi saat oikeanlaisen, markkinoihin perustuvan hinnoittelun asunnollesi sekä kokeneen välittäjän, joka vastaa myyntiprosessin sujuvuudesta ja laadukkuudesta. Meiltä saat myös neuvontaa asunnon myynnissä ja uuden ostossa. Palvelumme sisältää muun muassa:

  • Tarvittavat asiakirjatilaukset
  • Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat
  • 2D-pohjakuva
  • Monivärinen myyntiesite kuvineen
  • Markkinointisuunnitelma
  • Nettimainonta: Oikotie.fi ja Erkkeri.fi
  • Facebook-mainonta
  • Tarjousasiakirjojen laatiminen ja tarjousneuvottelut
  • Kauppakirjojen laatiminen ja kaupantekoon liittyvät järjestelyt
  • Kauppa-asiakirjojen toimitus isännöitsijälle ja veroviranomaisille

Palveluhinnasto

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Välityspalkkiomme asuin- ja liikehuoneistojen myynnistä on 3 % kohteen velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut (esim. isännöitsijäntodistus). Minimipalkkiomme on 2800 € + asiakirjakulut. Mikäli kauppaa ei synny, jää toimeksiantajan maksettavaksi ainoastaan valokuvauskustannus 186 € ja asiakirjakulut.

Kiinteistöjen myynnistä välityspalkkiomme on 4 % velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut. Minimipalkkiomme on 4000 € + asiakirjakulut. Mikäli kauppaa ei synny, jää toimeksiantajan maksettavaksi ainoastaan valokuvauskustannus 186 € ja asiakirjakulut.

Vuokravälityspalkkiomme asuinhuoneiston vuokrauksesta on 1,24 kuukauden vuokraa vastaava summa + asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus).

Liikehuoneiston vuokravälityspalkkio on 1,364 kuukauden vuokraa vastaava summa. Lisäksi veloitamme markkinointikulut (oikotie.fi) 20 € / alkava kk + alv24% sekä hinnan isännöitsijäntodistuksesta. Sovittaessa voimme hoitaa huoneistoon sähkösopimuksen markkinoinnin ajaksi. Sähkösopimuksen kustannus on 15 € / alkava kk + alv24%.

Arviokäyntimme on maksuton. Kirjallinen arviolausunto on 400 € + asiakirjakulut.

Myytkö itse omaa asuntoasi? Laadimme halutessasi kauppakirjat helpottamaan asuntosi myyntiä, hinta 350 € + mahdolliset asiakirjakulut.

Tuntiveloituksen alaiset erikseen tilattavat työt 90 € / tunti.