MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Erkkeri myy asuntosi nopeasti ja luotettavasti

Vuosien varrella tuhannet kodit ovat löytäneet uuden asukkaan Erkkerin kautta. Myymme vuosittain lähes 100 asuntoa niin kotikentällämme Lauttasaaressa kuin laajemmin koko pk-seudulla. 
Arvojemme mukaisesti meille Erkkerissä on tärkeää rehellisyys, luotettavuus ja asiantuntemus. Asiakkaanamme saat oikean hinnoittelun, laadukkaan myyntityön ja turvallisen kaupan. Haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua asiakkaan tarpeet tunnistaen ja huomioiden. Edellytys onnistuneelle asuntokaupalle on sekä alueen että markkinatilanteen tuntemus, missä meillä on vankka kokemus. Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia ja toiminnassamme tärkeintä. Kokeneena välittäjänä ymmärrämme myös talon kunnon ja peruskorjauksien merkityksen omaisuutesi arvoon.
Tervetuloa asiakkaaksemme, olemme luottamuksesi arvoiset!

Asiakaspalautteet

Erityisesti Veli-Pekka Närhi on ollut mun luottovälittäjä jo vuodesta 1995. Neljän kodinvaihdon kokemuksella en voi kuin kiittää.

Ronja, myyjä

Myin asuntoni Lauttasaaresta aivan äskettäin. Kiitos erinomaisesta palvelusta Erkkerin väki! Asunto muuten myytiin 1 päivässä 😊

Tora, myyjä

Erinomaista palvelua ja asiantuntemusta. Me like!!

Paula, myyjä

Markku on aivan loistava kiinteistövälittäjä. Nopea ja ammattitaitoinen. Kiitos

Emma

[…] Kiitos sinulle, Veli-Pekka, hyvästä henkilökohtaisesta työstä ja ystävällisestä palvelusta, mitä olen aina Erkkeriltä saanut!

Myyjä ja vuokranantaja

Suuri kiitos sinulle Veli-Pekka todella ammattimaisesta ja miellyttävästä välittäjäkokemuksesta - arvostamme sitä suuresti.

Asunnon katsoja

Palvelut

Valitessasi meidät välittäjäksesi saat oikeanlaisen, markkinoihin perustuvan hinnoittelun asunnollesi sekä kokeneen välittäjän, joka vastaa myyntiprosessin sujuvuudesta ja laadukkuudesta. Autamme sinua niin oman asuntosi myynnissä kuin uuden kodin löytämisessä. Palvelumme sisältää muun muassa:

 • Tarvittavat asiakirjatilaukset
 • Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat
 • 2D-pohjakuva
 • Monivärinen myyntiesite kuvineen
 • Markkinointi- ja myyntisuunnitelma
 • Nettimainonta: Oikotie.fi ja Erkkeri.fi
 • Somemarkkinointi
 • Tarjousasiakirjojen laatiminen ja tarjousneuvottelut
 • Kauppakirjojen laatiminen ja kaupantekoon liittyvät järjestelyt
 • Kauppa-asiakirjojen toimitus isännöitsijälle ja veroviranomaisille
 • Mahdollisuus DIAS-kauppoihin

Erillisveloitettavat lisäpalvelut:

 • Kohteen videoesittely
 • Digistailaus
 • Muuttosiivous 
 • Muuttopalvelu

Palveluhinnasto

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Välityspalkkiomme asuin- ja liikehuoneistojen myynnistä on 3 % kohteen velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut (esim. isännöitsijäntodistus). Minimipalkkiomme on 2800 € + asiakirjakulut. Mikäli kauppaa ei synny, jää toimeksiantajan maksettavaksi ainoastaan valokuvauskustannus 186 € ja asiakirjakulut sekä mahdolliset lisäpalvelut.

Kiinteistöjen myynnistä välityspalkkiomme on 4 % velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut. Minimipalkkiomme on 4000 € + asiakirjakulut. Mikäli kauppaa ei synny, jää toimeksiantajan maksettavaksi ainoastaan valokuvauskustannus 186 € ja asiakirjakulut sekä mahdolliset lisäpalvelut.

Vuokravälityspalkkiomme asuinhuoneiston vuokrauksesta on 1,24 kuukauden vuokraa vastaava summa + asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus). Sovittaessa voimme hoitaa huoneistoon sähkösopimuksen markkinoinnin ajaksi. Sähkösopimuksen kustannus on 27,90 € / alkava kk.

Liikehuoneiston vuokravälityspalkkio on 1,364 kuukauden vuokraa vastaava summa. Lisäksi veloitamme markkinointikulut (oikotie.fi) 24,80 € / alkava kk sekä hinnan isännöitsijäntodistuksesta. Sovittaessa voimme hoitaa huoneistoon sähkösopimuksen markkinoinnin ajaksi. Sähkösopimuksen kustannus on 27,90 € / alkava kk.

Arviokäyntimme on maksuton. Kirjallinen arviolausunto on 400 € + asiakirjakulut.
 
Myytkö itse omaa asuntoasi? Laadimme halutessasi kauppakirjat helpottamaan asuntosi myyntiä, hinta 400 € + mahdolliset asiakirjakulut.

Ostokonsultointi 350 €. Jos olet löytänyt unelmiesi kodin, johon tarvitset asiantuntijan näkemyksen ja hinta-arvion, autamme sinua! Ostokonsultaatio sisältää asiakirjoihin tutustumisen ja tarvittavan yhteydenoton isännöitsijän kanssa, hintatilastoihin tutustumisen (vain välittäjille avoinna oleva palvelu) ja kohteeseen tutustuminen netissä. Kohteeseen tutustumisesta paikan päällä veloitamme lisäksi 120 € / h. Palvelu saatavilla pääkaupunkiseudulla.
   
Tuntiveloituksen alaiset erikseen tilattavat työt 120 € / tunti.