ERKKERI OY

Erkkeri ”se lauttasaarelainen”

Olemme Lauttasaaren kokenein kiinteistönvälittäjä yli 30 vuoden ammattitaidolla. Näiden vuosien kuluessa olemme ehtineet myydä ja vuokrata koteja lähes jokaisesta lauttasaarelaisesta taloyhtiöstä. Asiantuntemuksemme ei rajoitu vain Lauttasaaren asuntomarkkinoihin, vaan olemme kasvattaneet vankan osaamisen koko pääkaupunkiseudun markkinoista. Teemme yhteistyöstä Haagan alueen arvostetuimman isännöitsijätoimiston Erkki Oksanen Oy:n kanssa, minkä ansiosta meillä on erinomainen tuntemus myös haagalaisista asuntomarkkinoista.
Vuosien varrella tuhannet kodit ovat löytäneet uudet asukkaat Erkkerin avulla! 
Tervetuloa asiakkaaksemme, olemme luottamuksesi arvoinen!

Erkkerin arvot ja toiminnan kulmakivet

Erkkerin arvot perustuvat rehellisyyteen, luotettavuuteen ja asiantuntemukseen. Noudatamme aina toiminnassamme SKVL:n asettamia Kiinteistönvälittäjän eettisiä sääntöjä sekä hyvää välitystapaa.  
Asiakkaanamme saat oikean hinnoittelun, laadukkaan myyntityön ja turvallisen kaupan. Haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua asiakkaan tarpeet tunnistaen ja huomioiden. Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia ja toiminnassamme tärkeintä. 
Edellytys onnistuneelle asuntokaupalle on alueen ja markkinatilanteen tuntemus, mistä meille on kertynyt vankka osaaminen. Kokeneena välittäjänä ymmärrämme myös talon kunnon ja peruskorjauksien merkityksen omaisuutesi arvoon. 
Erkkeri on kiinteistövälittäjäliiton jäsentoimisto.