VUOKRAAMASSA ASUNTOASI?

Erkkeri vuokraa asuntosi nopeasti ja luotettavasti

Onko asuntosi vailla vuokralaista? Vain soitto meille riittää, niin hoidamme loput! 
Erkkerillä on vuosikymmenten kokemus vuokra-asuntojen ja liiketilojen välityksestä koko pääkaupunkiseudun alueella. Vuokraamme vuosittain yli 300 asuntoa ja liiketilaa, joten kokemusta on kertynyt tuhansista asunnoista Erkkerin toiminnan aikana! 
Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua asiakkaan tarpeet tunnistaen, huomioiden ja tarpeet täyttäen. Arvojemme mukaisesti meille Erkkerissä on tärkeää rehellisyys, luotettavuus ja asiantuntemus. Asiakkaanamme saat oikean hinnoittelun, laadukkaan vuokrauspalvelun ja ammattitaitoisen välittäjän. Tartumme nopeasti toimeen ja hoidamme työmme tehokkaasti asiakkaan eduksi. Edellytys onnistuneelle asunnon vuokraukselle on alueen ja markkinatilanteen tuntemus, missä meillä on vankka kokemus. Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia ja toiminnassamme kaikkein tärkeintä. 
Helpottaaksemme ja nopeuttaaksemme vuokrausprosessia olemme siirtyneet ensisijaisesti sähköiseen allekirjoittamiseen. Tämä takaa vuokrausprosessin helppouden, nopeuden ja turvallisuuden sekä mahdollistaa asunnon vuokrauksen myös esim. lomamökiltä käsin! Pystymme järjestämään asuntojen esittelyt myös virtuaalisesti tarpeen mukaan.
 
Välityspalveluumme sisältyy mm.:

 • Asunnon kuvaaminen
 • Markkinointi: Oikotie.fi ja Erkkeri.fi
 • Asunnon esittelyt (myös virtuaaliesittelyt)
 • Sopivien vuokralaisehdokkaiden valinta & luottotietojen tarkistaminen
 • Vuokrasopimuksen laatiminen ja allekirjoitukseen liittyvät järjestelyt
 • Ennen avaintenluovutusta tarkistamme vuokravakuuden sekä kotivakuutuksen
 • Erkkerillä on oma Asiakasvarat-tili, jonne vuokralainen voi maksaa vuokravakuuden ja me säilytämme sitä koko vuokrasuhteen ajan.
 • Asunnon lopputarkastus
 • Avaintenluovutus

Lisäksi tarjoamme myös tarvittaessa neuvoja asunnon kuntoon ja remontointiin liittyen. Pystymme auttamaan kodinkoneiden uusimisessa ja remonttikontaktien löytämisessä. 

Vuokravälityspalkkiomme asuinhuoneiston vuokrauksesta on 1,24 x kuukauden vuokra (sis. alv. 24%) + isännöitsijäntodistus. Tiesithän, että välityspalkkio on verovähennyskelpoinen?

Liikehuoneiston vuokravälityspalkkio on 1,364 x kuukauden vuokra (sis. alv. 24%). Minimipalkkio 500 € + alv. 24%). Lisäksi veloitamme markkinointikulut (oikotie.fi) sekä hinnan isännöitsijäntodistuksesta. Sovittaessa voimme hoitaa huoneistoon sähkösopimuksen markkinoinnin ajaksi. Sähkösopimuksen kustannus on 15 € / alkava kk + alv24%.

Huoleton-sopimus vuokranantajille

Huoleton-sopimuksemme tarjoaa sinulle vuokranantajana helpon ja nimensä mukaisesti huolettoman tavan hoitaa asuntosi vuokrausta – me hoidamme vuokrasuhteen asiat puolestasi koko vuokrauksen ajan.

Huoleton-sopimus

 • Palvelusopimuksen vuosimaksu sisältää välityspalkkion. Vuokrasopimuksen päättyessä etsimme uuden vuokralaisen ilman kuluja toimeksiantajalle
 • Takaamme vuokranmaksun toimeksiantajalle vuokrasopimuksen voimassa ollessa, emme kuitenkaan vastaa mahdollisesta tyhjästä vuokra-ajasta
 • Valvomme vuokranmaksua ja keräämme vuokrat. Vuokrat maksamme toimeksiantajalle joka kuukauden kymmenes (10.) päivä.
 • Vastaanotamme, säilytämme ja luovutamme vuokravakuuden toimeksiantajan lukuun
 • Hoidamme vuokrankorotukset vuosittain automaattisesti
 • Huoleton-sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimus on irtisanottavissa vuokralaisen vaihtuessa (irtisanomisaika on 1 kk).
 • Sopimuskausi on 12 kuukauden mittainen, alkaen siitä hetkestä kun ensimmäinen vuokrasopimus allekirjoitetaan. Vuotuinen hoitopalkkio on 1,24 x kuukauden vuokra (sis. alv 24 %).
 • Hoitopalkkion laskutamme etukäteen kunkin vuoden tammikuussa
 • Tilaamme vuokrattavasta huoneistosta isännöitsijäntodistuksen vuokrauksen yhteydessä, mikä laskutetaan erikseen

Asiakaspalautteet

Mielettömän joustavaa ja asiakasystävällistä toimintaa. Suosittelen lämpimästi!

Sanni, vuokralainen

Kiitos! ja vielä erityiskiitokset Terhille huippuhyvästä asiakaspalvelusta, avusta ja kärsivällisyydestä tämän asunnon löytymisen kanssa. Olen niin innoissani ja onnessani, kun uusi mieluisa koti löytyi teidän kauttanne ja Terhin avulla! Kiitos 😊

Sirpa, vuokralainen

Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssasi [Terhi]. Suuret kiitokset Sinulle ja toimistollenne ammattitaitoisesta ja ystävällisestä toiminnasta.

Kari, vuokranantaja

Kiitos Terhi, sinun kanssa on ollut mahtava tehdä yhteistyötä, sun kaltaisia välittäjiä pitäisi olla enemmän, aitoja ja ammattilaisia!

Carita, vuokralainen

Suurkiitos [Terhi], tämä vuokraus meni niin nopeasti, ettei ehtinyt edes aivastaa. Ammattilaiset osaa asiansa!

Leena, vuokranantaja