Selkeä pohjainen avara yksiö vuokrattavana Jaspiskujalta.

Asunnolla upea iso lasitettu terassi, mihin mahtuu kalustaa vaikka sohvaryhmä ja ruokaryhmä ja siellä muakava istuskella pitkälle syksyyn. Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla, missä hyvin säilytys – ja laskutilaa. Iso kylpyhuone pesukoneliitännällä. Eteisessä hyvät kaapistot sekä kellarikomero kuuluu asunnolle.

Sijainti on erinomainen, uusi Kauppakeskus avautunut juuri, joten pääset nauttimaan sen monipuolisista palveluista. Lähikauppa ja bussipysäkki kulman takana. Juna-Asemallekin matkaa vain muutama satametri.

Jos tykkäät urheilla tai ulkoilla muuten vain, niin hyvät lenkkipolut lähtevät kodin vierestä ja talvella pääset hyville hiihtoladuillekin.

Tähän kotiin kannattaa tulla pian tutustumaan!

Sovi oma näyttöaikasi välittäjän Terhi Koposen kanssa 050 539 6480 / koponen@erkkeri.fi ja pääset tutustumaan enemmän asuntoon ja alueeseen.

Vuokrattavana kodikkaalta asuin alueelta ylimmän kerroksen kaksio.

Asunto on erittäin valoisa ja raikas. Asunnossa selkeä pohjaratkaisu ja helppo kalustaa.

Keittiössö on hyvin säilytys- ja laskutilaa ja toki astianpesukone helpottamassa kokkailuiden jälkeen siivousta. Ruokapöydän saa mukavasti keittiön viereen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot sekä tilaa myös vaikka työpisteelle. Kylpyhuoneeseen saa pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Sijainti on loistava. Saat nautttia luonnosta, mutta silti olet lähellä hyviä palveluita sekä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa katsomaan tätä kodikasta kotia!

Vuokrattavana upealla sijainnilla hissitalon 5. kerroksen asunto.

Tässä asunnossa on luksuksena oma parveke ilta-auringon kera ja erittäin toimiva pohja.

Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla missä mukava kokkailla. Erittäin tilava vaatehuone sekä kotoisa kylpyhuone missä valmiina pyykinpesukone, halutessaan sen saa pois. Huone on helppo kalustaa ja jakaa tilaa makuuhuoneelle sekä muulle toiminnolle. Asunnolla on vinttikomero.

Taloyhtiöllä on ylimmässä kerroksessa sauna.

Tämä asunto on erittäin upea ja se pitää tulla itse katsomaan ja aistimaan!
Kaikki Töölön palvelut vieressä sekä kävellen olet myös keskustan palveluiden parissa. Lähikauppa Alepa ja K-Market ja huippu liikenneyhteydet vieressä.

Tervetuloa katsomaan, muista ennakkoilmoittautua näyttöön koponen@erkkeri.fi

Kirkkonummen Kantvikissa/Kolsarissa laadukkaasti rakennettu 2- tasoinen erillistalo. Asuinrakennuksessa on runsaasti tilaa; OH, K, 5 MH, 2 WC, SIIVOUSKOM, SAUNAOSASTO, LASITETTU PARV sekä suuret yhteiset nurmipiha-alueet. Käytössä on myös autotalli sekä pihalla autopaikoitustilaa. Erittäin suojaisa tontti, upeine nurmikenttineen rajoittuen Syväjärven rantaan. Kiinteistöllä on 3 asuintaloa, grillikota, laituri. Tontilla on myös rantasauna kaikin mukavuuksin, mitä on erikseen sovittaessa mahdollisuus vuokrata. Vaikuttava ja rauhaisa kokonaisuus.
Talon pääasiallinen lämmitysmuoto on maalämpö, minkä tukena on ilmalämpöpumppu. Tämä harkittu kokonaisuus pitää vuokralaisen sähkökulutuksen hyvin maltillisena ja kustannukset kurissa.
Nurmikentät hoidetaan robottiruohonleikkurilla ja talviaikaan lumenluonnit kulkuväyliltä ja tieosuuksilta hoidetaan vuokranantajan toimesta. Itse hoidettavana on rakennuksen edustat. Kun omatalomaisesti asutaan, on suotavaa että vuokralainen on kiinnostunut talon kunnosta ja hoitamisesta.

Tämä talo on marraskuun alusta vapaa. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittely paikan päälle

Erittäin siisti 5,80 x 2,00 varastotila Kalliossa. Talossa muutama vuosi sitten valmistunut LVIS-remontti, missä yhteydessä uusittiin myös kaikki kellaritilat. Siten tämäkin tila on todella siisti. Kuvissa ei näy rakennetut seinät ja ovi, mitkä on tolppien väliin rakennettu. Tilaan kulku on rappukäytävän kautta kellarikerrokseen, joten ihan päivittäiseen roudaamiseen se on hieman hankala, muuten erinomainen. Taloyhtiö on hyvässä kunnossa ja sijaintin Viidennellä linjalla on mukavan keskeinen.

Erinomaisella ja näkyvällä paikalla hyvän pohjaratkaisun liiketila. Sijainti Lauttasaarentiellä on mitä parhain; kaksi hyvänkokoista näyteikkunaan (1,80 x 2,00) mahdollistavat hyvän mainostamisen. Huone on nykyisellään jaettu kahteen huoneeseen kevyellä väliseinällä. Halutessasi se on helposti purettavissa, jolloin myymälätilasta tulee avara. Takahuoneessa on keittosyvennys, wc ja taukotilat. Sinne mahtuu hyvin vaikka neuvottelupöytä tai mitä tarvitsetkaan.
Kadun varressa on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä 4 sähköauton latauspaikkaa. Kauppakeskus Lauttikseen ja metrolle on 300 m.

Tila vapautuu seuraavalle marraskuun alusta. Sovitaan tilassa käynti ja suunnitellaan yhdessä.

Tässä asunnossa on hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Olohuone-avokeittiö yhdistelmä. Parveke on taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Keittiössä on mukava kokkailla nykyajan kodinkoneilla ja samalla voit seurustella, vaikka vieraiden kanssa. Tilava makuuhuone hyvillä kaapistoilla sekä eteisessä iso vaatehuone. Kylpyhuone on uusittu muutama vuosi sitten ja siellä tilaa isommallekin pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiöllä on pihalla grillikatos sekä taloyhtiön sauna. Asunnolla kaksi tilavaa kellarikomeroa.

Näppärä sijainti. Olet hyvien ulkoilumaastojen vieressä ja saat nauttia vehreydestä. Matkaa lähikauppaan 700m ja juna-asemalle n. 1km. Myyrmannin palvelut yhden junapysäkin päässä.

Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö asunnolle.

Tämä asunto on hissitalon 3.kerroksessa.

Asunto on erittäin valoisa ja avara. Isoisat ikkunoista tulvii valoa asuntoon ja mikä parasta, saat ihastella kaunista vehreää maisemaa ikkunoista.

Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja asunto helppo kalustaa. Olohuoneessa on tilaa kalustukselle ja isommallekin ruokapöydälle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot ja tilaa mysö vaikka työpisteelle.

Asunnossa tilava vaatehuone eteisessä. Kylpyhuoneeseen saa hyvin mahtumaan pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Pihapiiri on kaunis ja vehreä ja hyvon rauhallinen. Lyhyt matka lähimmälle pysäkille sekä kauppaan. Raide-linja alkaa liikennöimään lokakuun puolivälissä ja sen pysäkki myös vieressä.

Asunto vuokrataan määräajaksi.

Näyttöön vain ennakkoilmoittatutumalla koponen@erkkeri.fi

Vuokrattavana valoisa kolmio hyvällä sijainnilla Etelä-Haagassa.

Asunnossa tilava olohuone mistä käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on rauhalliselle sisäpihan puolelle. Molemmissa makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Kylpyhuone on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Taloyhtiössä sauna. Taloyhtiöllä on parveketupakointikielto.

Sijainti on hyvä, bussipysäkki talon edessä. Etelä-Haagan palvelut ovat lähellä. Lähin K-market 400 m.

Tämän kulmahuoneiston pohjaratkaisu on selkeä ja hyvä. Alakerrassa on avara tunnelma, ja tila on helposti kalustettavissa. Kaunis vaalea keittiö on varustettu nykyajan kodinkoneilla, ja sen päädyssä, ikkunan edessä on erinomainen paikka ruokapöydälle. Lisäksi alakerrassa on erillinen wc sekä tilava, huoneiston levyinen lasitettu parveke, jossa viihtyy pitkälle syksyyn.

Yläkerrasta löytyy kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, varustettuna hyvillä säilytystiloilla sekä kylpyhuone, jossa on myöskin hyvin säilytystilaa ja valmiina pesutorni. Yläkerrassa on myös tilava vaatehuone. Kylpyhuoneesta on käynti huoneiston omaan saunaan, jossa on ihana rentoutua pehmeissä löylyissä. Saunan lisäksi luksusta on oma kattoterassi, jossa kelpaa grillailla tai vilvoitella saunan jälkeen. Kattoterassi on hyvin tilava, ja näkymät ovat avarat ja vehreät.

Tässä asunnossa on siis paljon ihasteltavaa, ja tämä kokonaisuus kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle!

Sijainti on erinomainen, sillä vain muutamassa minuutissa kävelet niin Ison Omenan, kuin Olarin ja Niittykummun palveluiden ääreen. Myös luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kulman takana, niin kesällä lenkkeilemään kuin talvella hiihtämään. Lähin bussipysäkki on muutaman minuutin kävelyn päässä.

Asunnon vuokrauksen yhteydessä on mahdollisuus vuokrata autolle myös pihapaikka 12 EUR/kk tai/sekä autohallipaikka viereisestä yhtiöstä 60 EUR/kk.