Selkeä pohjainen avara yksiö vuokrattavana Jaspiskujalta.

Asunnolla upea iso lasitettu terassi, mihin mahtuu kalustaa vaikka sohvaryhmä ja ruokaryhmä ja siellä muakava istuskella pitkälle syksyyn. Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla, missä hyvin säilytys – ja laskutilaa. Iso kylpyhuone pesukoneliitännällä. Eteisessä hyvät kaapistot sekä kellarikomero kuuluu asunnolle.

Sijainti on erinomainen, uusi Kauppakeskus avautunut juuri, joten pääset nauttimaan sen monipuolisista palveluista. Lähikauppa ja bussipysäkki kulman takana. Juna-Asemallekin matkaa vain muutama satametri.

Jos tykkäät urheilla tai ulkoilla muuten vain, niin hyvät lenkkipolut lähtevät kodin vierestä ja talvella pääset hyville hiihtoladuillekin.

Tähän kotiin kannattaa tulla pian tutustumaan!

Sovi oma näyttöaikasi välittäjän Terhi Koposen kanssa 050 539 6480 / koponen@erkkeri.fi ja pääset tutustumaan enemmän asuntoon ja alueeseen.

Vuokrattavana kodikkaalta asuin alueelta ylimmän kerroksen kaksio.

Asunto on erittäin valoisa ja raikas. Asunnossa selkeä pohjaratkaisu ja helppo kalustaa.

Keittiössö on hyvin säilytys- ja laskutilaa ja toki astianpesukone helpottamassa kokkailuiden jälkeen siivousta. Ruokapöydän saa mukavasti keittiön viereen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot sekä tilaa myös vaikka työpisteelle. Kylpyhuoneeseen saa pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Sijainti on loistava. Saat nautttia luonnosta, mutta silti olet lähellä hyviä palveluita sekä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa katsomaan tätä kodikasta kotia!

Lauttasaaren Länsiulapanniemessä HKL:n alueella mökki 503 valmiina seuraavalle käyttäjälle.
Mökki on mukavasti syreenipensaiden suojassa, yksityisyyttä riittää omalle pihalle oikein hyvin. Omalta pihalta on myös kohtuullinen merinäkymä pensaiden väleistä, näkymät ovat oikein mukavat ja rauhalliset. Mökkejä ympärillä on runsaasti, tämä mökki on silti omassa rauhassaan.

Mökki itse on kohtuullisessa kunnossa, mitä toki kannattaa kunnostaakin. Rakennus on harkkojen päällä, pohja on hyvin tuulettuva. Muilta osin talon kuntoa kannattaa tarkastella. Asuttavassa ja käytettävässä kunnossa nytkin.

Alueella on kesävesi, mikä pidetään auki kesäaikaan, toukokuusta lokakuun alkuun. Oma vesipiste on rakennuksen edessä, missä allas (katso kuva).

Mökille pääsee julkisella liikenteelläkin hyvin, sekä metrolla että bussillakin. Lähin metroasema on Koivusaaren asema, minne on matkaa n 1 km kauniita polkuja pitkin, bussilla Isokaarta pitkin pääsee myös (500 m kävellen). Läheisellä Isokaarella on kaksi K-kauppaa (Isokaari 9 ja Isokaari 42), kumpaankin matkaa alle 1 km.

HKL-majojen yhteiskäytössä on sauna, grillipaikka, suihkut ja ulko-wc:t. Laituripaikka on vuokrattavissa yhdistykseltä (vapaustilannetta ei ole tarkistettu).

Huom! HKL-majat ry:n sääntöjen mukaan omistajan on oltava helsinkiläinen.

Kesämajat sijaitsevat Helsingin kaupungin vuokratontilla. Alueen nykyinen vuokrasopimus on voimassa 2032 loppuun saakka, minkä jälkeen sitä varmasti jatkettaneen, kuten tähänkin asti on tapahtunut. Varainsiirtovero kaupasta on 4 % (rakennuksen erillisluovutus)

Lauttasaaressa HKL:n kesä-maja-alueet ovat helsinkiläisiä erikoisuuksia, joita saattaa ihmetellä, ellei tiedä niiden taustaa. Keitä asuu näissä hobittikylissä, leikkimökin kokoisissa majoissa metsien siimeksessä?

Vuonna 1928 kaupunki alkoi sallia vähävaraisimmille asukkailleen uudenlaista virkistäytymistä kangasteltoissa ensin Varsasaaren ja Satamasaaren alueilla. Suomen kesä on epävakainen ja pian tuli kyselyjä voida rakentaa jotain telttaa tukevampaa. Niinpä retkeilijöille annettiin lupa tehdä majoja. Jotta mökkikylistä ei rönsyilisi minkä näköisiä hyvänsä, päätettiin tehdä niille tyyppipiirustukset. Hommaan palkattiin vuonna 1946 nimekäs arkkitehti Hilding Ekelund.

Näin oli silloin, mutta alueen mökkeilyn glamour on pysynyt erittäin hyvänä ja myöhemmin tullut vieläkin suositummaksi. Erittäin hohdokas harrastus ja vapaa-ajanviettopaikka.

Tässä erittäin idyllinen tilaisuus ja mahdollisuus omaan “punaiseen tupaan”.

Nyt tarjolla toimiva neliö Kumelasta! Asunnon pohjaratkaisu on erittäin hyvä. Yläkerrassa on pienempi makuuhuone, joka toimii joko lastenhuoneena, työhuoneena taikka vierashuoneena. Keittiöstä on suora yhteys olohuoneeseen, jossa on reilun kokoiselle ruokaryhmälle tilaa. Lisäksi olohuoneeseen mahtuu iso sohvaryhmä ja tilaa jää silti reilusti. Yläkerrassa on viistokatto, joka luo tilan tuntua huoneisiin sekä tuo valoisuutta lisää.
Keittiössä on tilaa toimia, joten illanistujaiset tai kokkailu yhdessä on helppoa ja mukavaa. Eteiseen sekä keittiöön on valittu ajaton sekä kestävä lattiamateriaali. Lattiamateriaalina toimii laatta, joka on samalla sekä tyylikäs että kestävä. Keittiö on myös hyvällä maulla suunniteltu sekä tehty. Vaaleat sekä tummat sävyt keittiössä ovat modernia sekä samalla ryhdikkyyttä tuova elementti.
Rappuset vievät alakertaan, josta heti oikealta löytyy wc-tila. Wc-tilassa on samalla kodinhoitohuoneen toiminnot. Alakerrassa on iso makuuhuone, jonne mahtuu jopa suurempi parisänky. Makuuhuoneen välittömässä yhteydessä on reippaan kokoinen vaatehuone. Kylpyhuone on tyylikäs, jossa on lisäksi sauna. Saunan päätteeksi on mukava mennä omalle suojaisalle terassille, johon ei naapurilla ole suoraa näköyhteyttä.
Etupihalla on hyvän kokoinen vaja, jonne saa säilytykseen pihakalusteita sekä muuta tarviketta.
Lähikauppaan on matkaa vain parisataa metriä matkaa. Päiväkodit ja koulut ovat myös lähellä. Kirjauksen päiväkotiin on matkaa noin 700 metriä sekä Lasitehtaan koululle vähän reilu kilometri kävellen. Lähin leikkipuisto eli Vehmaspuiston leikkipuisto on vain parin sadan metrin päässä.
Tässä on siis kaikki tähdet kohdallaan.
Tervetuloa näytölle!

Vuokrattavana upealla sijainnilla hissitalon 5. kerroksen asunto.

Tässä asunnossa on luksuksena oma parveke ilta-auringon kera ja erittäin toimiva pohja.

Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla missä mukava kokkailla. Erittäin tilava vaatehuone sekä kotoisa kylpyhuone missä valmiina pyykinpesukone, halutessaan sen saa pois. Huone on helppo kalustaa ja jakaa tilaa makuuhuoneelle sekä muulle toiminnolle. Asunnolla on vinttikomero.

Taloyhtiöllä on ylimmässä kerroksessa sauna.

Tämä asunto on erittäin upea ja se pitää tulla itse katsomaan ja aistimaan!
Kaikki Töölön palvelut vieressä sekä kävellen olet myös keskustan palveluiden parissa. Lähikauppa Alepa ja K-Market ja huippu liikenneyhteydet vieressä.

Tervetuloa katsomaan, muista ennakkoilmoittautua näyttöön koponen@erkkeri.fi

Monien mahdollisuuksien huoneisto viihtyisällä Munkkiniemen puistotiellä!

Tästä avarapohjaisesta läpitalonhuoneistosta voit tehdä keittiötä siirtämällä joko 3H tai jopa 4H asunnon. Katso kuvista vaihtoehtoisia pohjavaihtoehtoja. Tunnelma kodissa on hyvin valoisa, ja tilaa monenlaiselle kalustukselle löytyy. Suurista kauniista ikkunoista aukeaa vehreät näkymät niin rauhalliselle sisäpihalle kuin Munkkiniemen puistotielle. Huoneisto sijaitsee hissitalon 4/5 kerroksessa.

Taloyhtiö on hyvä, suuret remontit on jo tehty, eikä lähitulevaisuudessa ole suuria korjaushankkeita näkyvissä.

Munkkiniemi on alueena rakastettu ja turvallinen. Täältä löydät läheltä kaikki tarvittavat palvelut, hyvät koulut ja päiväkodit sekä kauniita ulkoilualueita. Tunnelma on puistomainen ja merellinen, lähimmälle rannalle kävelee kymmenessä minuutissa. Munkkiniemen rantaraitti onkin varmasti yksi parhaista paikoista viettää aurinkoista kesäpäivää. Alue on pullollaan myös uniikkia arkkitehtuuria: kauniita vanhoja kerrostaloja ja upeita rakennuksia, joissa näkyy muun muassa Alvar Aallon kädenjälki.

Myytävänä nyt koti erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta! Bussipysäkille n. 50 m, sekä juna-asemalle ja Raide-Jokerille vain 250 m!

Tarjolla nyt loistavalla pohjaratkaisulla varustettu yksiö Haagasta. Tässä huoneistossa on avara ja valoisa tunnelma. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa vehreät näkymät rauhaisalle sisäpihalle. Keittiö kaipailee remonttia, ja tässä onkin oiva tilaisuus päästä suunnittelemaan juuri itselle mieluinen ruoanlaittopaikka. Siistikuntoisessa kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon vaatehuoneesta.

Yhtiöllä on kaunis ja luonnonmukainen piha.

Sijainti on mainio, upean Alppiruusupuiston vieressä. Vehreiden ulkoilumaastojen lisäksi lähellä on Laajasuon liikuntapuisto sekä muita hyviä urheilumahdollisuuksia. Haagan monipuoliset palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä. Etelä-Haaga on tunnettu luonnonläheisyydestä ja viihtyisyydestään. Alue on rauhallinen, vehreä ja lapsiperheystävällinen.

Kirkkonummen Kantvikissa/Kolsarissa laadukkaasti rakennettu 2- tasoinen erillistalo. Asuinrakennuksessa on runsaasti tilaa; OH, K, 5 MH, 2 WC, SIIVOUSKOM, SAUNAOSASTO, LASITETTU PARV sekä suuret yhteiset nurmipiha-alueet. Käytössä on myös autotalli sekä pihalla autopaikoitustilaa. Erittäin suojaisa tontti, upeine nurmikenttineen rajoittuen Syväjärven rantaan. Kiinteistöllä on 3 asuintaloa, grillikota, laituri. Tontilla on myös rantasauna kaikin mukavuuksin, mitä on erikseen sovittaessa mahdollisuus vuokrata. Vaikuttava ja rauhaisa kokonaisuus.
Talon pääasiallinen lämmitysmuoto on maalämpö, minkä tukena on ilmalämpöpumppu. Tämä harkittu kokonaisuus pitää vuokralaisen sähkökulutuksen hyvin maltillisena ja kustannukset kurissa.
Nurmikentät hoidetaan robottiruohonleikkurilla ja talviaikaan lumenluonnit kulkuväyliltä ja tieosuuksilta hoidetaan vuokranantajan toimesta. Itse hoidettavana on rakennuksen edustat. Kun omatalomaisesti asutaan, on suotavaa että vuokralainen on kiinnostunut talon kunnosta ja hoitamisesta.

Tämä talo on marraskuun alusta vapaa. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittely paikan päälle

Erittäin siisti 5,80 x 2,00 varastotila Kalliossa. Talossa muutama vuosi sitten valmistunut LVIS-remontti, missä yhteydessä uusittiin myös kaikki kellaritilat. Siten tämäkin tila on todella siisti. Kuvissa ei näy rakennetut seinät ja ovi, mitkä on tolppien väliin rakennettu. Tilaan kulku on rappukäytävän kautta kellarikerrokseen, joten ihan päivittäiseen roudaamiseen se on hieman hankala, muuten erinomainen. Taloyhtiö on hyvässä kunnossa ja sijaintin Viidennellä linjalla on mukavan keskeinen.

Tässä asunnossa on hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Olohuone-avokeittiö yhdistelmä. Parveke on taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Keittiössä on mukava kokkailla nykyajan kodinkoneilla ja samalla voit seurustella, vaikka vieraiden kanssa. Tilava makuuhuone hyvillä kaapistoilla sekä eteisessä iso vaatehuone. Kylpyhuone on uusittu muutama vuosi sitten ja siellä tilaa isommallekin pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiöllä on pihalla grillikatos sekä taloyhtiön sauna. Asunnolla kaksi tilavaa kellarikomeroa.

Näppärä sijainti. Olet hyvien ulkoilumaastojen vieressä ja saat nauttia vehreydestä. Matkaa lähikauppaan 700m ja juna-asemalle n. 1km. Myyrmannin palvelut yhden junapysäkin päässä.

Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö asunnolle.