Selkeä pohjainen avara yksiö vuokrattavana Jaspiskujalta.

Asunnolla upea iso lasitettu terassi, mihin mahtuu kalustaa vaikka sohvaryhmä ja ruokaryhmä ja siellä muakava istuskella pitkälle syksyyn. Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla, missä hyvin säilytys – ja laskutilaa. Iso kylpyhuone pesukoneliitännällä. Eteisessä hyvät kaapistot sekä kellarikomero kuuluu asunnolle.

Sijainti on erinomainen, uusi Kauppakeskus avautunut juuri, joten pääset nauttimaan sen monipuolisista palveluista. Lähikauppa ja bussipysäkki kulman takana. Juna-Asemallekin matkaa vain muutama satametri.

Jos tykkäät urheilla tai ulkoilla muuten vain, niin hyvät lenkkipolut lähtevät kodin vierestä ja talvella pääset hyville hiihtoladuillekin.

Tähän kotiin kannattaa tulla pian tutustumaan!

Sovi oma näyttöaikasi välittäjän Terhi Koposen kanssa 050 539 6480 / koponen@erkkeri.fi ja pääset tutustumaan enemmän asuntoon ja alueeseen.

Vuokrattavana kodikkaalta asuin alueelta ylimmän kerroksen kaksio.

Asunto on erittäin valoisa ja raikas. Asunnossa selkeä pohjaratkaisu ja helppo kalustaa.

Keittiössö on hyvin säilytys- ja laskutilaa ja toki astianpesukone helpottamassa kokkailuiden jälkeen siivousta. Ruokapöydän saa mukavasti keittiön viereen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot sekä tilaa myös vaikka työpisteelle. Kylpyhuoneeseen saa pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Sijainti on loistava. Saat nautttia luonnosta, mutta silti olet lähellä hyviä palveluita sekä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa katsomaan tätä kodikasta kotia!

Vuokrattavana upealla sijainnilla hissitalon 5. kerroksen asunto.

Tässä asunnossa on luksuksena oma parveke ilta-auringon kera ja erittäin toimiva pohja.

Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla missä mukava kokkailla. Erittäin tilava vaatehuone sekä kotoisa kylpyhuone missä valmiina pyykinpesukone, halutessaan sen saa pois. Huone on helppo kalustaa ja jakaa tilaa makuuhuoneelle sekä muulle toiminnolle. Asunnolla on vinttikomero.

Taloyhtiöllä on ylimmässä kerroksessa sauna.

Tämä asunto on erittäin upea ja se pitää tulla itse katsomaan ja aistimaan!
Kaikki Töölön palvelut vieressä sekä kävellen olet myös keskustan palveluiden parissa. Lähikauppa Alepa ja K-Market ja huippu liikenneyhteydet vieressä.

Tervetuloa katsomaan, muista ennakkoilmoittautua näyttöön koponen@erkkeri.fi

Monien mahdollisuuksien huoneisto viihtyisällä Munkkiniemen puistotiellä!

Tästä avarapohjaisesta läpitalonhuoneistosta voit tehdä keittiötä siirtämällä joko 3H tai jopa 4H asunnon. Katso kuvista vaihtoehtoisia pohjavaihtoehtoja. Tunnelma kodissa on hyvin valoisa, ja tilaa monenlaiselle kalustukselle löytyy. Suurista kauniista ikkunoista aukeaa vehreät näkymät niin rauhalliselle sisäpihalle kuin Munkkiniemen puistotielle. Huoneisto sijaitsee hissitalon 4/5 kerroksessa.

Taloyhtiö on hyvä, suuret remontit on jo tehty, eikä lähitulevaisuudessa ole suuria korjaushankkeita näkyvissä.

Munkkiniemi on alueena rakastettu ja turvallinen. Täältä löydät läheltä kaikki tarvittavat palvelut, hyvät koulut ja päiväkodit sekä kauniita ulkoilualueita. Tunnelma on puistomainen ja merellinen, lähimmälle rannalle kävelee kymmenessä minuutissa. Munkkiniemen rantaraitti onkin varmasti yksi parhaista paikoista viettää aurinkoista kesäpäivää. Alue on pullollaan myös uniikkia arkkitehtuuria: kauniita vanhoja kerrostaloja ja upeita rakennuksia, joissa näkyy muun muassa Alvar Aallon kädenjälki.

Myytävänä nyt koti erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta! Bussipysäkille n. 50 m, sekä juna-asemalle ja Raide-Jokerille vain 250 m!

Tarjolla nyt loistavalla pohjaratkaisulla varustettu yksiö Haagasta. Tässä huoneistossa on avara ja valoisa tunnelma. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa vehreät näkymät rauhaisalle sisäpihalle. Keittiö kaipailee remonttia, ja tässä onkin oiva tilaisuus päästä suunnittelemaan juuri itselle mieluinen ruoanlaittopaikka. Siistikuntoisessa kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon vaatehuoneesta.

Yhtiöllä on kaunis ja luonnonmukainen piha.

Sijainti on mainio, upean Alppiruusupuiston vieressä. Vehreiden ulkoilumaastojen lisäksi lähellä on Laajasuon liikuntapuisto sekä muita hyviä urheilumahdollisuuksia. Haagan monipuoliset palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä. Etelä-Haaga on tunnettu luonnonläheisyydestä ja viihtyisyydestään. Alue on rauhallinen, vehreä ja lapsiperheystävällinen.

Tässä asunnossa on hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Olohuone-avokeittiö yhdistelmä. Parveke on taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Keittiössä on mukava kokkailla nykyajan kodinkoneilla ja samalla voit seurustella, vaikka vieraiden kanssa. Tilava makuuhuone hyvillä kaapistoilla sekä eteisessä iso vaatehuone. Kylpyhuone on uusittu muutama vuosi sitten ja siellä tilaa isommallekin pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiöllä on pihalla grillikatos sekä taloyhtiön sauna. Asunnolla kaksi tilavaa kellarikomeroa.

Näppärä sijainti. Olet hyvien ulkoilumaastojen vieressä ja saat nauttia vehreydestä. Matkaa lähikauppaan 700m ja juna-asemalle n. 1km. Myyrmannin palvelut yhden junapysäkin päässä.

Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö asunnolle.

Tämä asunto on hissitalon 3.kerroksessa.

Asunto on erittäin valoisa ja avara. Isoisat ikkunoista tulvii valoa asuntoon ja mikä parasta, saat ihastella kaunista vehreää maisemaa ikkunoista.

Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja asunto helppo kalustaa. Olohuoneessa on tilaa kalustukselle ja isommallekin ruokapöydälle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot ja tilaa mysö vaikka työpisteelle.

Asunnossa tilava vaatehuone eteisessä. Kylpyhuoneeseen saa hyvin mahtumaan pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Pihapiiri on kaunis ja vehreä ja hyvon rauhallinen. Lyhyt matka lähimmälle pysäkille sekä kauppaan. Raide-linja alkaa liikennöimään lokakuun puolivälissä ja sen pysäkki myös vieressä.

Asunto vuokrataan määräajaksi.

Näyttöön vain ennakkoilmoittatutumalla koponen@erkkeri.fi

Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien kotiin Meripuistotiellä. Asunnossa on kätevä pohjaratkaisu, ja suurista ikkunoista tulvii runsaasti luonnonvaloa huoneistoon ja tunnelma on kotoisa. Tämä tilava kolmio on mahdollista muuntaa myös neljän huoneen kodiksi, siirtämällä keittiö avaraan olohuoneeseen, hallin puolelle. Olohuoneeseen vie kauniit lasitetut pariovet, ja olohuoneesta on pääsy myös huoneiston parvekkeelle, josta on kauniit näkymät vehreälle sisäpihalle ja merelle asti. Erilliset kylpyhuone ja WC helpottavat arkea. Tämän asunnon tunnelma kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan paikan päälle!

Taloyhtiössä on tällä hetkellä käynnissä piharemontti, joka sisältää sadevesijärjestelmien uusimisen sekä pihatyöt. Remontti valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Tämän remontin kustannukset tulevan aikanaan ostajan vastattavaksi. Taloyhtiöllä on suuri ja kaunis piha, jossa on paljon leikkitilaa perheen pienimmille.

Sijainti on viihtyisä ja kaunis, eivätkä kauppapalvelutkaan kaukana ole. Kauppakeskus Lauttiksen palveluiden äärelle matkaa on vain puolisen kilometriä. Julkiset kulkuyhteydet ovat myös hyvät: Lauttiksen yhteydessä on Lauttasaaren metroasema sekä talon edestä kulkevat bussit.

Merellinen Lauttasaari on yksi idyllisimmistä asuinalueista Helsingissä. Viihtyvyys on taattua, sillä täältä löytyy kaikki mitä tarvita saattaa. Runsaasti vehreitä ulkoilualueita, uimarantoja, rantaravintoloita ja satamia, hyviä kouluja ja päiväkoteja, monipuolisia palveluita sekä hyvät julkiset kulkuyhteydet. Keskustasta saaren turvalliseen ympäristöön on matkaa vain sillan verran. Ei siis ihme, että alue on ollut yksi Helsingin suosituimmista jo kauan aikaa, ja saanut myös kutsumanimekseen onnellisten saari.

Olisiko tässä koti, jonka unelmiesi mukaisesti remontoisit? Ota yhteyttä, niin sovitaan näyttöaikaa paikan päälle!

Erkkeri, perustettu 1995, on Lauttasaaren kokenein asuntokauppias. Kun harkitset kodinvaihtoa, hyödynnä osaamisemme. Asunnon arviointi on maksuton ja välityspalkkio edullinen.

Vuokrattavana valoisa kolmio hyvällä sijainnilla Etelä-Haagassa.

Asunnossa tilava olohuone mistä käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on rauhalliselle sisäpihan puolelle. Molemmissa makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Kylpyhuone on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Taloyhtiössä sauna. Taloyhtiöllä on parveketupakointikielto.

Sijainti on hyvä, bussipysäkki talon edessä. Etelä-Haagan palvelut ovat lähellä. Lähin K-market 400 m.

Tämän kulmahuoneiston pohjaratkaisu on selkeä ja hyvä. Alakerrassa on avara tunnelma, ja tila on helposti kalustettavissa. Kaunis vaalea keittiö on varustettu nykyajan kodinkoneilla, ja sen päädyssä, ikkunan edessä on erinomainen paikka ruokapöydälle. Lisäksi alakerrassa on erillinen wc sekä tilava, huoneiston levyinen lasitettu parveke, jossa viihtyy pitkälle syksyyn.

Yläkerrasta löytyy kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, varustettuna hyvillä säilytystiloilla sekä kylpyhuone, jossa on myöskin hyvin säilytystilaa ja valmiina pesutorni. Yläkerrassa on myös tilava vaatehuone. Kylpyhuoneesta on käynti huoneiston omaan saunaan, jossa on ihana rentoutua pehmeissä löylyissä. Saunan lisäksi luksusta on oma kattoterassi, jossa kelpaa grillailla tai vilvoitella saunan jälkeen. Kattoterassi on hyvin tilava, ja näkymät ovat avarat ja vehreät.

Tässä asunnossa on siis paljon ihasteltavaa, ja tämä kokonaisuus kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle!

Sijainti on erinomainen, sillä vain muutamassa minuutissa kävelet niin Ison Omenan, kuin Olarin ja Niittykummun palveluiden ääreen. Myös luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kulman takana, niin kesällä lenkkeilemään kuin talvella hiihtämään. Lähin bussipysäkki on muutaman minuutin kävelyn päässä.

Asunnon vuokrauksen yhteydessä on mahdollisuus vuokrata autolle myös pihapaikka 12 EUR/kk tai/sekä autohallipaikka viereisestä yhtiöstä 60 EUR/kk.