Laaksolahden Luuvanmäessä on nyt myytävänä tämä teknisesti loistokunnossa oleva 1-tasoinen koti. Tässä rakkaudella hoidetussa talossa asuu vielä alkuperäinen omistaja ja nyt on tullut aika uudelle perheelle. Alkuperäisiä on kaikki huonepinnat, mukaan lukien keittiö, wc ja pesutilat. Omistaja on tehnyt mittavat ulkopuoliset korjaukset ajoissa ja talo on siten hyvässä kunnossa. Talon putkiremontti on tehty, salaojat ja hulevesijärjestelmä, ikkunat, ulko-ovet ja katto uusittu. Lämmitysjärjestelmä vaihdettiin öljylämmityksestä moderniin ja tehokkaaseen ilma-vesilämpöpumppuun. Ei siis suurta huolta tärkeistä korjauksista. Ostajana pääset itse tekemään sisätilat uudeksi.

Talon yhteydessä oleva ateljee on mielenkiintoinen ja monien mahdollisuuksien tila. Se kutsuu uutta taiteilijaa, musiikin harrastajaa tai työpajan tarvitsevaa – vain mielikuvitus rajoittaa :). Huonekorkeutta riittää ja kattoikkunat antavat kaunista luonnonvaloa tilaan. Ateljee (jossa lattialämmitys) on samaa, lämmintä sisätilaa asuintilojen kanssa. On mahdollista rakentaa näiden välille väliseinät/-ovet, tarpeen ja halun mukaan.

Hyvä vihertontti, missä mahdollisuuksia ja tilaa moneen. Talo on alun perin rakennettu 1976 ja 2004 laajennettu kuvataiteilijan ateljeella.
Tekniikka, siis kaikki arvokas on talossa uusittu.

Haluatko tietää enemmän Parsitie 6:sta? Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Tule paikan päälle tutustumaan, kuinka Parsitie 6 voi olla tuleva kotisi. Tulen auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.