Nyt tarjolla toimiva neliö Kumelasta! Asunnon pohjaratkaisu on erittäin hyvä. Yläkerrassa on pienempi makuuhuone, joka toimii joko lastenhuoneena, työhuoneena taikka vierashuoneena. Keittiöstä on suora yhteys olohuoneeseen, jossa on reilun kokoiselle ruokaryhmälle tilaa. Lisäksi olohuoneeseen mahtuu iso sohvaryhmä ja tilaa jää silti reilusti. Yläkerrassa on viistokatto, joka luo tilan tuntua huoneisiin sekä tuo valoisuutta lisää.
Keittiössä on tilaa toimia, joten illanistujaiset tai kokkailu yhdessä on helppoa ja mukavaa. Eteiseen sekä keittiöön on valittu ajaton sekä kestävä lattiamateriaali. Lattiamateriaalina toimii laatta, joka on samalla sekä tyylikäs että kestävä. Keittiö on myös hyvällä maulla suunniteltu sekä tehty. Vaaleat sekä tummat sävyt keittiössä ovat modernia sekä samalla ryhdikkyyttä tuova elementti.
Rappuset vievät alakertaan, josta heti oikealta löytyy wc-tila. Wc-tilassa on samalla kodinhoitohuoneen toiminnot. Alakerrassa on iso makuuhuone, jonne mahtuu jopa suurempi parisänky. Makuuhuoneen välittömässä yhteydessä on reippaan kokoinen vaatehuone. Kylpyhuone on tyylikäs, jossa on lisäksi sauna. Saunan päätteeksi on mukava mennä omalle suojaisalle terassille, johon ei naapurilla ole suoraa näköyhteyttä.
Etupihalla on hyvän kokoinen vaja, jonne saa säilytykseen pihakalusteita sekä muuta tarviketta.
Lähikauppaan on matkaa vain parisataa metriä matkaa. Päiväkodit ja koulut ovat myös lähellä. Kirjauksen päiväkotiin on matkaa noin 700 metriä sekä Lasitehtaan koululle vähän reilu kilometri kävellen. Lähin leikkipuisto eli Vehmaspuiston leikkipuisto on vain parin sadan metrin päässä.
Tässä on siis kaikki tähdet kohdallaan.
Tervetuloa näytölle!

Tervetuloa tutustumaan tähän moinien mahdollisuuksien rivitaloasuntoon! Asunnolle saapuessa ensimmäisenä ehtii ihastumaan jo sen ympäristöön, sillä huoneistoon vievä pihatie on oikein vehreä ja viihtyisä. Itse asunto kaipaa jo suurempaa remonttia, mutta tässä pohjaratkaisussa on ainekset vaikka mihin. Olohuone on tilava, ja siitä on käynti omalle ihanalle suojaiselle pihalle, jossa on katettu terassi. Alakerrassa on olohuoneen lisäksi myös hyvänkokoinen keittiö sekä erillinen WC. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, sekä kylpyhuone ja sauna. Säilytystilaa löytyy runsaasti.

Huoneiston yleiskunto on tyydyttävä ja tässä avautuu remonttitaitoiselle hieno tilaisuus tehdä kodista mieleinen!

Sijainti Kivenlahdessa on mainio, aivan Laurinlahden uimarannan välittömässä läheisyydessä. Tällä jatkuvasti kehittyvällä alueella on runsaasti palveluita kuten viihtyisiä ravintoloita, kouluja, kirjasto ja venesatama. Kaupunkikeskus Pikkulaivan monipuolisten palveluiden äärelle matkaa on noin kilometrin verran. Vastakkaisesta suunnasta löydät upean merenrannan vain noin muutaman sadan metrin päästä. Alueen suosio on noussut entisestään tänä vuonna, kun Länsimetron pääteasema valmistui. Matka asunnolta metroasemalle on noin kilometrin verran ja metrolla keskustaan kulkee 30 minuutissa.