Kluuvissa, ydinkeskustan välittömässä tuntumassa loistava toimiston paikka. Ylimmässä 8. kerroksessa oleva toimistohuoneisto, mikä on halutessaan mahdollista vuokra myös viereisen toimiston kanssa, muodostaen yhteisenä 384 m2 toimistotilan. Tässä tilassa on runsaasti huoneita, suurempaankin tarpeeseen.
Samassa kiinteistössä on Hotel Arthur, minkä aulapalveluja vuokralaisella on mahdollisuus käyttää, esimerkiksi vieraiden vastaanottamiseen tai vaikka pakettien vastaanottamiseen. Mahdollisuus on myös ruokailla hotellin ravintolassa.
Kiinteistö sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, kaikkien palveluiden lähettyvillä. Yliopiston metroasema on viereisessä rakennuksessa, edestä kulkee ratikat ja bussit sekä rautatieasema on sekin lähellä.

Vuokra sisältää sähkönkulutuksen.

SOITA JA SOVI ESITTELY. Käydään tarkemmin tutustumassa tilaan ja taloon.

Hyvien kulkuyhteyksien varrelta toimistotiloja Vallikalliosta. Kiinteistössä on tarjolla useita toimistotiloja: 15m2 = 285 ?/kk + alv 24%, 25m2 = 475?/kk + alv 24% tai 30m2 vuokranantajan tarjouksen mukaan/kk + alv 24%. Lisäksi yhteiskäytössä on keittötilat sekä neuvottelutiloja, joita voi oman tarpeen mukaan varailla. Kehä-1:en kautta pääsee näppärästi autolla toimistolle. Leppävaaran juna-asema on noin. 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Vuokraan lisätään + 24 % alv.
Soita ja sovi näyttö!

Hyväkuntoinen varastotila, missä edellytykset pienimuotoiselle toimistokäytölle Pikku-Huopalahdessa. Hyvä, avara huone, keittosyvennys, wc ja suihku. Sijaitsee sisäpihan rakennuksessa, ei näyteikkunoita. Huoneisto on kokonaisuudessaan uusittu joitakin vuosia sitten; valkoiset seinät, laminaattilattiat. Käynti tilaan on suoraan pihalta, häiritsemättä porraskäytävän asukkaita.

Hyvien kulkuyhteyksien varrelta toimisto/varastotila Etelä-Haagasta. Valtatie 3:lle pääsee nopeasti ja Vihdintietä pitkin pääsee hyvin Kehä-1:lle. Kivenheiton päässä on raitiovaunu numero 10:n kääntöpaikka, josta pääsee näppärästi keskustaan. Tila soveltuu hyvin esimerkiksi toimistoksi. Tilassa on hyvä keittiöratkaisu.
Oma sisäänkäynti Vihdintien puolelta.