Erittäin siisti 5,80 x 2,00 varastotila Kalliossa. Talossa muutama vuosi sitten valmistunut LVIS-remontti, missä yhteydessä uusittiin myös kaikki kellaritilat. Siten tämäkin tila on todella siisti. Kuvissa ei näy rakennetut seinät ja ovi, mitkä on tolppien väliin rakennettu. Tilaan kulku on rappukäytävän kautta kellarikerrokseen, joten ihan päivittäiseen roudaamiseen se on hieman hankala, muuten erinomainen. Taloyhtiö on hyvässä kunnossa ja sijaintin Viidennellä linjalla on mukavan keskeinen.

Hyvä ja näppärä varastotila Kajanuksenkadulta. Tila sijaitsee taloyhtiön kellaritilassa, johon on käynti talon takaa. Rappusaskelmia on kellaritilaan noin 15 kpl. Kellarikäytävä on leveä, joten tavaroiden vieminen on helppoa.

Nyt tarjolla Etu-Töölöstä 38m2 varastotila.
Käynti tilaan on sisäpihan puolelta, sisäpihalle saa auton lastauksen ajaksi.
Soita ja sovi näyttö.
Miikka Oksanen: 0400-371185

Viipurinkadulla, erinomaisen keskeisellä paikalla monikäyttöinen työ-/varastotila. Tilaan käynti on Viipurinkadulta portaita kerros alas. Lisäksi tilaan pääsee toisesta sisäänkäynnistä sisäpihan kautta.
Tila on kokonaisuudessaan kellarikerroksessa, omassa rauhassa. Se on alun perin ollut pankin yhteydessä olevia kellari-/holvitiloja, mikä myöhemmin on muuttunut itsenäiseksi tilaksi.
Tila on monella tavalla monikäyttöinen ja hyvin mielenkiintoinen. Ota yhteyttä niin mennään katsomaan, jos se sopisi käyttötarkoituksiisi.

Asuinkerrostalon kellarikerroksessa huone, minkä mitat 310 cm x 4,10 cm + 180 cm x 180 cm. Korkeus on n. 180 cm, palkin kohdalla 163 cm. Kokonaisuudessaan ihan toimiva varastointiin. Haetaan pitkäaikaista vuokralaista, kuitenkin vähintään 1 vuodeksi.