Tämän kulmahuoneiston pohjaratkaisu on selkeä ja hyvä. Alakerrassa on avara tunnelma, ja tila on helposti kalustettavissa. Kaunis vaalea keittiö on varustettu nykyajan kodinkoneilla, ja sen päädyssä, ikkunan edessä on erinomainen paikka ruokapöydälle. Lisäksi alakerrassa on erillinen wc sekä tilava, huoneiston levyinen lasitettu parveke, jossa viihtyy pitkälle syksyyn.

Yläkerrasta löytyy kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, varustettuna hyvillä säilytystiloilla sekä kylpyhuone, jossa on myöskin hyvin säilytystilaa ja valmiina pesutorni. Yläkerrassa on myös tilava vaatehuone. Kylpyhuoneesta on käynti huoneiston omaan saunaan, jossa on ihana rentoutua pehmeissä löylyissä. Saunan lisäksi luksusta on oma kattoterassi, jossa kelpaa grillailla tai vilvoitella saunan jälkeen. Kattoterassi on hyvin tilava, ja näkymät ovat avarat ja vehreät.

Tässä asunnossa on siis paljon ihasteltavaa, ja tämä kokonaisuus kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle!

Sijainti on erinomainen, sillä vain muutamassa minuutissa kävelet niin Ison Omenan, kuin Olarin ja Niittykummun palveluiden ääreen. Myös luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kulman takana, niin kesällä lenkkeilemään kuin talvella hiihtämään. Lähin bussipysäkki on muutaman minuutin kävelyn päässä.

Asunnon vuokrauksen yhteydessä on mahdollisuus vuokrata autolle myös pihapaikka 12 EUR/kk tai/sekä autohallipaikka viereisestä yhtiöstä 60 EUR/kk.

Valoisa yksiö odottaa uutta asukasta Olarissa.

Asunnon pohja on selkeä ja hyvä. Avokeittiö nykyajan kodinkoneille ja tietysti myös astianpesukone. Alkoviin saa hyvin sängyn ja muulle kalustukselle jää hyvin tilaa. Asunnolla iso lasitettu parveke, tämä antaa paljon lisätilan tuntua ja asumismukavuutta. Ikkuna- ja parvekenäkymä kauniille taloyhtiön pihalle. Kylpyhuone on tilava ja paikka vaikka pesutornille.

Asunnossa vaaleat lattiat ja maalatut seinät antavat raikkaan ja avaran tunnelman. Asunnossa hyvät kaapistot ja alhaalla myös iso tilava ja lämmin kellarikomero.

Talon takana alkaa hyvät ulkoilumaastot ja ikkunastakin voit ihailla metsämäisiä maisemia. Espoon keskuspuiston monipuoliset ulkoilumaastot sekä Puolarmaarin frisbeegolfrata ovat aivan vieressä.

Taloyhtiössä pesutupa ja sauna.

Olarin palveluiden pariin pääset hetkessä. Bussipysäkki on vieressä tai sitten reippaana voi myös kävellä Isoon Omenaan tai vaikka Olarin Prismaan.

Tervetuloa katsomaan!

Hyvien kulkuyhteyksien varrelta toimistotiloja Vallikalliosta. Kiinteistössä on tarjolla useita toimistotiloja: 15m2 = 285 ?/kk + alv 24%, 25m2 = 475?/kk + alv 24% tai 30m2 vuokranantajan tarjouksen mukaan/kk + alv 24%. Lisäksi yhteiskäytössä on keittötilat sekä neuvottelutiloja, joita voi oman tarpeen mukaan varailla. Kehä-1:en kautta pääsee näppärästi autolla toimistolle. Leppävaaran juna-asema on noin. 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Vuokraan lisätään + 24 % alv.
Soita ja sovi näyttö!

Tervetuloa tutustumaan tähän moinien mahdollisuuksien rivitaloasuntoon! Asunnolle saapuessa ensimmäisenä ehtii ihastumaan jo sen ympäristöön, sillä huoneistoon vievä pihatie on oikein vehreä ja viihtyisä. Itse asunto kaipaa jo suurempaa remonttia, mutta tässä pohjaratkaisussa on ainekset vaikka mihin. Olohuone on tilava, ja siitä on käynti omalle ihanalle suojaiselle pihalle, jossa on katettu terassi. Alakerrassa on olohuoneen lisäksi myös hyvänkokoinen keittiö sekä erillinen WC. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, sekä kylpyhuone ja sauna. Säilytystilaa löytyy runsaasti.

Huoneiston yleiskunto on tyydyttävä ja tässä avautuu remonttitaitoiselle hieno tilaisuus tehdä kodista mieleinen!

Sijainti Kivenlahdessa on mainio, aivan Laurinlahden uimarannan välittömässä läheisyydessä. Tällä jatkuvasti kehittyvällä alueella on runsaasti palveluita kuten viihtyisiä ravintoloita, kouluja, kirjasto ja venesatama. Kaupunkikeskus Pikkulaivan monipuolisten palveluiden äärelle matkaa on noin kilometrin verran. Vastakkaisesta suunnasta löydät upean merenrannan vain noin muutaman sadan metrin päästä. Alueen suosio on noussut entisestään tänä vuonna, kun Länsimetron pääteasema valmistui. Matka asunnolta metroasemalle on noin kilometrin verran ja metrolla keskustaan kulkee 30 minuutissa.

Laaksolahden Luuvanmäessä on nyt myytävänä tämä teknisesti loistokunnossa oleva 1-tasoinen koti. Tässä rakkaudella hoidetussa talossa asuu vielä alkuperäinen omistaja ja nyt on tullut aika uudelle perheelle. Alkuperäisiä on kaikki huonepinnat, mukaan lukien keittiö, wc ja pesutilat. Omistaja on tehnyt mittavat ulkopuoliset korjaukset ajoissa ja talo on siten hyvässä kunnossa. Talon putkiremontti on tehty, salaojat ja hulevesijärjestelmä, ikkunat, ulko-ovet ja katto uusittu. Lämmitysjärjestelmä vaihdettiin öljylämmityksestä moderniin ja tehokkaaseen ilma-vesilämpöpumppuun. Ei siis suurta huolta tärkeistä korjauksista. Ostajana pääset itse tekemään sisätilat uudeksi.

Talon yhteydessä oleva ateljee on mielenkiintoinen ja monien mahdollisuuksien tila. Se kutsuu uutta taiteilijaa, musiikin harrastajaa tai työpajan tarvitsevaa – vain mielikuvitus rajoittaa :). Huonekorkeutta riittää ja kattoikkunat antavat kaunista luonnonvaloa tilaan. Ateljee (jossa lattialämmitys) on samaa, lämmintä sisätilaa asuintilojen kanssa. On mahdollista rakentaa näiden välille väliseinät/-ovet, tarpeen ja halun mukaan.

Hyvä vihertontti, missä mahdollisuuksia ja tilaa moneen. Talo on alun perin rakennettu 1976 ja 2004 laajennettu kuvataiteilijan ateljeella.
Tekniikka, siis kaikki arvokas on talossa uusittu.

Haluatko tietää enemmän Parsitie 6:sta? Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Tule paikan päälle tutustumaan, kuinka Parsitie 6 voi olla tuleva kotisi. Tulen auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.