Vuokrattavana kodikkaalta asuin alueelta ylimmän kerroksen kaksio.

Asunto on erittäin valoisa ja raikas. Asunnossa selkeä pohjaratkaisu ja helppo kalustaa.

Keittiössö on hyvin säilytys- ja laskutilaa ja toki astianpesukone helpottamassa kokkailuiden jälkeen siivousta. Ruokapöydän saa mukavasti keittiön viereen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot sekä tilaa myös vaikka työpisteelle. Kylpyhuoneeseen saa pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Sijainti on loistava. Saat nautttia luonnosta, mutta silti olet lähellä hyviä palveluita sekä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa katsomaan tätä kodikasta kotia!

Lauttasaaren Länsiulapanniemessä HKL:n alueella mökki 503 valmiina seuraavalle käyttäjälle.
Mökki on mukavasti syreenipensaiden suojassa, yksityisyyttä riittää omalle pihalle oikein hyvin. Omalta pihalta on myös kohtuullinen merinäkymä pensaiden väleistä, näkymät ovat oikein mukavat ja rauhalliset. Mökkejä ympärillä on runsaasti, tämä mökki on silti omassa rauhassaan.

Mökki itse on kohtuullisessa kunnossa, mitä toki kannattaa kunnostaakin. Rakennus on harkkojen päällä, pohja on hyvin tuulettuva. Muilta osin talon kuntoa kannattaa tarkastella. Asuttavassa ja käytettävässä kunnossa nytkin.

Alueella on kesävesi, mikä pidetään auki kesäaikaan, toukokuusta lokakuun alkuun. Oma vesipiste on rakennuksen edessä, missä allas (katso kuva).

Mökille pääsee julkisella liikenteelläkin hyvin, sekä metrolla että bussillakin. Lähin metroasema on Koivusaaren asema, minne on matkaa n 1 km kauniita polkuja pitkin, bussilla Isokaarta pitkin pääsee myös (500 m kävellen). Läheisellä Isokaarella on kaksi K-kauppaa (Isokaari 9 ja Isokaari 42), kumpaankin matkaa alle 1 km.

HKL-majojen yhteiskäytössä on sauna, grillipaikka, suihkut ja ulko-wc:t. Laituripaikka on vuokrattavissa yhdistykseltä (vapaustilannetta ei ole tarkistettu).

Huom! HKL-majat ry:n sääntöjen mukaan omistajan on oltava helsinkiläinen.

Kesämajat sijaitsevat Helsingin kaupungin vuokratontilla. Alueen nykyinen vuokrasopimus on voimassa 2032 loppuun saakka, minkä jälkeen sitä varmasti jatkettaneen, kuten tähänkin asti on tapahtunut. Varainsiirtovero kaupasta on 4 % (rakennuksen erillisluovutus)

Lauttasaaressa HKL:n kesä-maja-alueet ovat helsinkiläisiä erikoisuuksia, joita saattaa ihmetellä, ellei tiedä niiden taustaa. Keitä asuu näissä hobittikylissä, leikkimökin kokoisissa majoissa metsien siimeksessä?

Vuonna 1928 kaupunki alkoi sallia vähävaraisimmille asukkailleen uudenlaista virkistäytymistä kangasteltoissa ensin Varsasaaren ja Satamasaaren alueilla. Suomen kesä on epävakainen ja pian tuli kyselyjä voida rakentaa jotain telttaa tukevampaa. Niinpä retkeilijöille annettiin lupa tehdä majoja. Jotta mökkikylistä ei rönsyilisi minkä näköisiä hyvänsä, päätettiin tehdä niille tyyppipiirustukset. Hommaan palkattiin vuonna 1946 nimekäs arkkitehti Hilding Ekelund.

Näin oli silloin, mutta alueen mökkeilyn glamour on pysynyt erittäin hyvänä ja myöhemmin tullut vieläkin suositummaksi. Erittäin hohdokas harrastus ja vapaa-ajanviettopaikka.

Tässä erittäin idyllinen tilaisuus ja mahdollisuus omaan “punaiseen tupaan”.

Vuokrattavana upealla sijainnilla hissitalon 5. kerroksen asunto.

Tässä asunnossa on luksuksena oma parveke ilta-auringon kera ja erittäin toimiva pohja.

Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla missä mukava kokkailla. Erittäin tilava vaatehuone sekä kotoisa kylpyhuone missä valmiina pyykinpesukone, halutessaan sen saa pois. Huone on helppo kalustaa ja jakaa tilaa makuuhuoneelle sekä muulle toiminnolle. Asunnolla on vinttikomero.

Taloyhtiöllä on ylimmässä kerroksessa sauna.

Tämä asunto on erittäin upea ja se pitää tulla itse katsomaan ja aistimaan!
Kaikki Töölön palvelut vieressä sekä kävellen olet myös keskustan palveluiden parissa. Lähikauppa Alepa ja K-Market ja huippu liikenneyhteydet vieressä.

Tervetuloa katsomaan, muista ennakkoilmoittautua näyttöön koponen@erkkeri.fi

Monien mahdollisuuksien huoneisto viihtyisällä Munkkiniemen puistotiellä!

Tästä avarapohjaisesta läpitalonhuoneistosta voit tehdä keittiötä siirtämällä joko 3H tai jopa 4H asunnon. Katso kuvista vaihtoehtoisia pohjavaihtoehtoja. Tunnelma kodissa on hyvin valoisa, ja tilaa monenlaiselle kalustukselle löytyy. Suurista kauniista ikkunoista aukeaa vehreät näkymät niin rauhalliselle sisäpihalle kuin Munkkiniemen puistotielle. Huoneisto sijaitsee hissitalon 4/5 kerroksessa.

Taloyhtiö on hyvä, suuret remontit on jo tehty, eikä lähitulevaisuudessa ole suuria korjaushankkeita näkyvissä.

Munkkiniemi on alueena rakastettu ja turvallinen. Täältä löydät läheltä kaikki tarvittavat palvelut, hyvät koulut ja päiväkodit sekä kauniita ulkoilualueita. Tunnelma on puistomainen ja merellinen, lähimmälle rannalle kävelee kymmenessä minuutissa. Munkkiniemen rantaraitti onkin varmasti yksi parhaista paikoista viettää aurinkoista kesäpäivää. Alue on pullollaan myös uniikkia arkkitehtuuria: kauniita vanhoja kerrostaloja ja upeita rakennuksia, joissa näkyy muun muassa Alvar Aallon kädenjälki.

Myytävänä nyt koti erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta! Bussipysäkille n. 50 m, sekä juna-asemalle ja Raide-Jokerille vain 250 m!

Tarjolla nyt loistavalla pohjaratkaisulla varustettu yksiö Haagasta. Tässä huoneistossa on avara ja valoisa tunnelma. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa vehreät näkymät rauhaisalle sisäpihalle. Keittiö kaipailee remonttia, ja tässä onkin oiva tilaisuus päästä suunnittelemaan juuri itselle mieluinen ruoanlaittopaikka. Siistikuntoisessa kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon vaatehuoneesta.

Yhtiöllä on kaunis ja luonnonmukainen piha.

Sijainti on mainio, upean Alppiruusupuiston vieressä. Vehreiden ulkoilumaastojen lisäksi lähellä on Laajasuon liikuntapuisto sekä muita hyviä urheilumahdollisuuksia. Haagan monipuoliset palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä. Etelä-Haaga on tunnettu luonnonläheisyydestä ja viihtyisyydestään. Alue on rauhallinen, vehreä ja lapsiperheystävällinen.

Erittäin siisti 5,80 x 2,00 varastotila Kalliossa. Talossa muutama vuosi sitten valmistunut LVIS-remontti, missä yhteydessä uusittiin myös kaikki kellaritilat. Siten tämäkin tila on todella siisti. Kuvissa ei näy rakennetut seinät ja ovi, mitkä on tolppien väliin rakennettu. Tilaan kulku on rappukäytävän kautta kellarikerrokseen, joten ihan päivittäiseen roudaamiseen se on hieman hankala, muuten erinomainen. Taloyhtiö on hyvässä kunnossa ja sijaintin Viidennellä linjalla on mukavan keskeinen.

Tämä asunto on hissitalon 3.kerroksessa.

Asunto on erittäin valoisa ja avara. Isoisat ikkunoista tulvii valoa asuntoon ja mikä parasta, saat ihastella kaunista vehreää maisemaa ikkunoista.

Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja asunto helppo kalustaa. Olohuoneessa on tilaa kalustukselle ja isommallekin ruokapöydälle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot ja tilaa mysö vaikka työpisteelle.

Asunnossa tilava vaatehuone eteisessä. Kylpyhuoneeseen saa hyvin mahtumaan pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Pihapiiri on kaunis ja vehreä ja hyvon rauhallinen. Lyhyt matka lähimmälle pysäkille sekä kauppaan. Raide-linja alkaa liikennöimään lokakuun puolivälissä ja sen pysäkki myös vieressä.

Asunto vuokrataan määräajaksi.

Näyttöön vain ennakkoilmoittatutumalla koponen@erkkeri.fi

Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien kotiin Meripuistotiellä. Asunnossa on kätevä pohjaratkaisu, ja suurista ikkunoista tulvii runsaasti luonnonvaloa huoneistoon ja tunnelma on kotoisa. Tämä tilava kolmio on mahdollista muuntaa myös neljän huoneen kodiksi, siirtämällä keittiö avaraan olohuoneeseen, hallin puolelle. Olohuoneeseen vie kauniit lasitetut pariovet, ja olohuoneesta on pääsy myös huoneiston parvekkeelle, josta on kauniit näkymät vehreälle sisäpihalle ja merelle asti. Erilliset kylpyhuone ja WC helpottavat arkea. Tämän asunnon tunnelma kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan paikan päälle!

Taloyhtiössä on tällä hetkellä käynnissä piharemontti, joka sisältää sadevesijärjestelmien uusimisen sekä pihatyöt. Remontti valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Tämän remontin kustannukset tulevan aikanaan ostajan vastattavaksi. Taloyhtiöllä on suuri ja kaunis piha, jossa on paljon leikkitilaa perheen pienimmille.

Sijainti on viihtyisä ja kaunis, eivätkä kauppapalvelutkaan kaukana ole. Kauppakeskus Lauttiksen palveluiden äärelle matkaa on vain puolisen kilometriä. Julkiset kulkuyhteydet ovat myös hyvät: Lauttiksen yhteydessä on Lauttasaaren metroasema sekä talon edestä kulkevat bussit.

Merellinen Lauttasaari on yksi idyllisimmistä asuinalueista Helsingissä. Viihtyvyys on taattua, sillä täältä löytyy kaikki mitä tarvita saattaa. Runsaasti vehreitä ulkoilualueita, uimarantoja, rantaravintoloita ja satamia, hyviä kouluja ja päiväkoteja, monipuolisia palveluita sekä hyvät julkiset kulkuyhteydet. Keskustasta saaren turvalliseen ympäristöön on matkaa vain sillan verran. Ei siis ihme, että alue on ollut yksi Helsingin suosituimmista jo kauan aikaa, ja saanut myös kutsumanimekseen onnellisten saari.

Olisiko tässä koti, jonka unelmiesi mukaisesti remontoisit? Ota yhteyttä, niin sovitaan näyttöaikaa paikan päälle!

Erkkeri, perustettu 1995, on Lauttasaaren kokenein asuntokauppias. Kun harkitset kodinvaihtoa, hyödynnä osaamisemme. Asunnon arviointi on maksuton ja välityspalkkio edullinen.

Erinomaisella ja näkyvällä paikalla hyvän pohjaratkaisun liiketila. Sijainti Lauttasaarentiellä on mitä parhain; kaksi hyvänkokoista näyteikkunaan (1,80 x 2,00) mahdollistavat hyvän mainostamisen. Huone on nykyisellään jaettu kahteen huoneeseen kevyellä väliseinällä. Halutessasi se on helposti purettavissa, jolloin myymälätilasta tulee avara. Takahuoneessa on keittosyvennys, wc ja taukotilat. Sinne mahtuu hyvin vaikka neuvottelupöytä tai mitä tarvitsetkaan.
Kadun varressa on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä 4 sähköauton latauspaikkaa. Kauppakeskus Lauttikseen ja metrolle on 300 m.

Tila vapautuu seuraavalle marraskuun alusta. Sovitaan tilassa käynti ja suunnitellaan yhdessä.

Vuokrattavana valoisa kolmio hyvällä sijainnilla Etelä-Haagassa.

Asunnossa tilava olohuone mistä käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on rauhalliselle sisäpihan puolelle. Molemmissa makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Kylpyhuone on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Taloyhtiössä sauna. Taloyhtiöllä on parveketupakointikielto.

Sijainti on hyvä, bussipysäkki talon edessä. Etelä-Haagan palvelut ovat lähellä. Lähin K-market 400 m.