Vuokrattavana kodikkaalta asuin alueelta ylimmän kerroksen kaksio.

Asunto on erittäin valoisa ja raikas. Asunnossa selkeä pohjaratkaisu ja helppo kalustaa.

Keittiössö on hyvin säilytys- ja laskutilaa ja toki astianpesukone helpottamassa kokkailuiden jälkeen siivousta. Ruokapöydän saa mukavasti keittiön viereen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot sekä tilaa myös vaikka työpisteelle. Kylpyhuoneeseen saa pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Sijainti on loistava. Saat nautttia luonnosta, mutta silti olet lähellä hyviä palveluita sekä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa katsomaan tätä kodikasta kotia!

Vuokrattavana upealla sijainnilla hissitalon 5. kerroksen asunto.

Tässä asunnossa on luksuksena oma parveke ilta-auringon kera ja erittäin toimiva pohja.

Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla missä mukava kokkailla. Erittäin tilava vaatehuone sekä kotoisa kylpyhuone missä valmiina pyykinpesukone, halutessaan sen saa pois. Huone on helppo kalustaa ja jakaa tilaa makuuhuoneelle sekä muulle toiminnolle. Asunnolla on vinttikomero.

Taloyhtiöllä on ylimmässä kerroksessa sauna.

Tämä asunto on erittäin upea ja se pitää tulla itse katsomaan ja aistimaan!
Kaikki Töölön palvelut vieressä sekä kävellen olet myös keskustan palveluiden parissa. Lähikauppa Alepa ja K-Market ja huippu liikenneyhteydet vieressä.

Tervetuloa katsomaan, muista ennakkoilmoittautua näyttöön koponen@erkkeri.fi

Erittäin siisti 5,80 x 2,00 varastotila Kalliossa. Talossa muutama vuosi sitten valmistunut LVIS-remontti, missä yhteydessä uusittiin myös kaikki kellaritilat. Siten tämäkin tila on todella siisti. Kuvissa ei näy rakennetut seinät ja ovi, mitkä on tolppien väliin rakennettu. Tilaan kulku on rappukäytävän kautta kellarikerrokseen, joten ihan päivittäiseen roudaamiseen se on hieman hankala, muuten erinomainen. Taloyhtiö on hyvässä kunnossa ja sijaintin Viidennellä linjalla on mukavan keskeinen.

Erinomaisella ja näkyvällä paikalla hyvän pohjaratkaisun liiketila. Sijainti Lauttasaarentiellä on mitä parhain; kaksi hyvänkokoista näyteikkunaan (1,80 x 2,00) mahdollistavat hyvän mainostamisen. Huone on nykyisellään jaettu kahteen huoneeseen kevyellä väliseinällä. Halutessasi se on helposti purettavissa, jolloin myymälätilasta tulee avara. Takahuoneessa on keittosyvennys, wc ja taukotilat. Sinne mahtuu hyvin vaikka neuvottelupöytä tai mitä tarvitsetkaan.
Kadun varressa on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä 4 sähköauton latauspaikkaa. Kauppakeskus Lauttikseen ja metrolle on 300 m.

Tila vapautuu seuraavalle marraskuun alusta. Sovitaan tilassa käynti ja suunnitellaan yhdessä.

Tämä asunto on hissitalon 3.kerroksessa.

Asunto on erittäin valoisa ja avara. Isoisat ikkunoista tulvii valoa asuntoon ja mikä parasta, saat ihastella kaunista vehreää maisemaa ikkunoista.

Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja asunto helppo kalustaa. Olohuoneessa on tilaa kalustukselle ja isommallekin ruokapöydälle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot ja tilaa mysö vaikka työpisteelle.

Asunnossa tilava vaatehuone eteisessä. Kylpyhuoneeseen saa hyvin mahtumaan pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Pihapiiri on kaunis ja vehreä ja hyvon rauhallinen. Lyhyt matka lähimmälle pysäkille sekä kauppaan. Raide-linja alkaa liikennöimään lokakuun puolivälissä ja sen pysäkki myös vieressä.

Asunto vuokrataan määräajaksi.

Näyttöön vain ennakkoilmoittatutumalla koponen@erkkeri.fi

Vuokrattavana valoisa kolmio hyvällä sijainnilla Etelä-Haagassa.

Asunnossa tilava olohuone mistä käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on rauhalliselle sisäpihan puolelle. Molemmissa makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Kylpyhuone on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Taloyhtiössä sauna. Taloyhtiöllä on parveketupakointikielto.

Sijainti on hyvä, bussipysäkki talon edessä. Etelä-Haagan palvelut ovat lähellä. Lähin K-market 400 m.

Etu-Töölöstä loft/industriali-tyylinen kaunis koti!

Kodikas ja uniikki koti taloyhtiön neljännessä asuinkerroksessa etsii uutta asukasta. Tässä asunnossa on ihastuttavia yksityiskohtia, kuten kauniit isot ikkunat syvine ikkunalautoineen, sekä yksi rosoinen, samalla viimeistellyn näköinen tiiliseinä. Keittiöstä löytyy laadukkaat kodinkoneet ja astianpesukone. Kylpyhuone on erittäin moderni, oma pieni spa-osasto. Kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykinpesukoneelle. Tämän kodin voit sisustaa monella eritapaa, eikä sänky vie tilaa lattiapinta-alasta, koska asunnossa on nukkumaparvi. Työpisteelle saa hyvin paikan tilavasta sisääntulosta. Asunnossa on myös erinomaiset säilytystilat.

Kaikki Töölön sekä keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Loistavat kulkuyhteydet.

Tällaista ei usein tarjolla, joten kannattaa tulla katsomaan!

.

Hyvä ja näppärä varastotila Kajanuksenkadulta. Tila sijaitsee taloyhtiön kellaritilassa, johon on käynti talon takaa. Rappusaskelmia on kellaritilaan noin 15 kpl. Kellarikäytävä on leveä, joten tavaroiden vieminen on helppoa.

Hyvältä paikalta Kannelmäestä hyväpohjainen kaksio! Asunnon pohjaratkaisu on hyvä, olohuoneessa on reilusti tilaa niin sohvakalusteille että ruokapöydälle. Keittiö on siisti, josta löytyy kivasti kaappi- ja laskutilaa. Kylpyhuone on hyvässä ja siistissä kunnossa. Makuuhuoneeseen mahtuu iso sänky ja yöpöydät. Makuuhuoneessa on lisäksi vaatekomero.
Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maan tasalla.
Tervetuloa näytölle!

Vuokrattavana rauhalliselta asuinalueelta juuri remontoitu kaksio.
Asunnossa on erittäin hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Keittiössä on kaikki uutta, keittiössä on hyvin säilytys- ja laskutilaa, jonne mahtuu helposti ruokapöytä. Asunnossa on iso vaatehuone hyvillä säilytysratkaisuilla. Olohuoneen yhteydessä oma piha/terassi, jossa on mukava istuskella ja grillailla.
Sijainti on hyvä. Voit kävellä sekä Kontulan että Myllypuron metroasemalle. Alueella hyvät ulkoilumaastot.
Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö asunnolle.