Kirkkonummen Kantvikissa/Kolsarissa laadukkaasti rakennettu 2- tasoinen erillistalo. Asuinrakennuksessa on runsaasti tilaa; OH, K, 5 MH, 2 WC, SIIVOUSKOM, SAUNAOSASTO, LASITETTU PARV sekä suuret yhteiset nurmipiha-alueet. Käytössä on myös autotalli sekä pihalla autopaikoitustilaa. Erittäin suojaisa tontti, upeine nurmikenttineen rajoittuen Syväjärven rantaan. Kiinteistöllä on 3 asuintaloa, grillikota, laituri. Tontilla on myös rantasauna kaikin mukavuuksin, mitä on erikseen sovittaessa mahdollisuus vuokrata. Vaikuttava ja rauhaisa kokonaisuus.
Talon pääasiallinen lämmitysmuoto on maalämpö, minkä tukena on ilmalämpöpumppu. Tämä harkittu kokonaisuus pitää vuokralaisen sähkökulutuksen hyvin maltillisena ja kustannukset kurissa.
Nurmikentät hoidetaan robottiruohonleikkurilla ja talviaikaan lumenluonnit kulkuväyliltä ja tieosuuksilta hoidetaan vuokranantajan toimesta. Itse hoidettavana on rakennuksen edustat. Kun omatalomaisesti asutaan, on suotavaa että vuokralainen on kiinnostunut talon kunnosta ja hoitamisesta.

Tämä talo on marraskuun alusta vapaa. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittely paikan päälle