Selkeä pohjainen avara yksiö vuokrattavana Jaspiskujalta.

Asunnolla upea iso lasitettu terassi, mihin mahtuu kalustaa vaikka sohvaryhmä ja ruokaryhmä ja siellä muakava istuskella pitkälle syksyyn. Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla, missä hyvin säilytys – ja laskutilaa. Iso kylpyhuone pesukoneliitännällä. Eteisessä hyvät kaapistot sekä kellarikomero kuuluu asunnolle.

Sijainti on erinomainen, uusi Kauppakeskus avautunut juuri, joten pääset nauttimaan sen monipuolisista palveluista. Lähikauppa ja bussipysäkki kulman takana. Juna-Asemallekin matkaa vain muutama satametri.

Jos tykkäät urheilla tai ulkoilla muuten vain, niin hyvät lenkkipolut lähtevät kodin vierestä ja talvella pääset hyville hiihtoladuillekin.

Tähän kotiin kannattaa tulla pian tutustumaan!

Sovi oma näyttöaikasi välittäjän Terhi Koposen kanssa 050 539 6480 / koponen@erkkeri.fi ja pääset tutustumaan enemmän asuntoon ja alueeseen.

Vuokrattavana kodikkaalta asuin alueelta ylimmän kerroksen kaksio.

Asunto on erittäin valoisa ja raikas. Asunnossa selkeä pohjaratkaisu ja helppo kalustaa.

Keittiössö on hyvin säilytys- ja laskutilaa ja toki astianpesukone helpottamassa kokkailuiden jälkeen siivousta. Ruokapöydän saa mukavasti keittiön viereen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot sekä tilaa myös vaikka työpisteelle. Kylpyhuoneeseen saa pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Sijainti on loistava. Saat nautttia luonnosta, mutta silti olet lähellä hyviä palveluita sekä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa katsomaan tätä kodikasta kotia!

Vuokrattavana upealla sijainnilla hissitalon 5. kerroksen asunto.

Tässä asunnossa on luksuksena oma parveke ilta-auringon kera ja erittäin toimiva pohja.

Avokeittiö nykyajan kodinkoneilla missä mukava kokkailla. Erittäin tilava vaatehuone sekä kotoisa kylpyhuone missä valmiina pyykinpesukone, halutessaan sen saa pois. Huone on helppo kalustaa ja jakaa tilaa makuuhuoneelle sekä muulle toiminnolle. Asunnolla on vinttikomero.

Taloyhtiöllä on ylimmässä kerroksessa sauna.

Tämä asunto on erittäin upea ja se pitää tulla itse katsomaan ja aistimaan!
Kaikki Töölön palvelut vieressä sekä kävellen olet myös keskustan palveluiden parissa. Lähikauppa Alepa ja K-Market ja huippu liikenneyhteydet vieressä.

Tervetuloa katsomaan, muista ennakkoilmoittautua näyttöön koponen@erkkeri.fi

Tässä asunnossa on hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Olohuone-avokeittiö yhdistelmä. Parveke on taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Keittiössä on mukava kokkailla nykyajan kodinkoneilla ja samalla voit seurustella, vaikka vieraiden kanssa. Tilava makuuhuone hyvillä kaapistoilla sekä eteisessä iso vaatehuone. Kylpyhuone on uusittu muutama vuosi sitten ja siellä tilaa isommallekin pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiöllä on pihalla grillikatos sekä taloyhtiön sauna. Asunnolla kaksi tilavaa kellarikomeroa.

Näppärä sijainti. Olet hyvien ulkoilumaastojen vieressä ja saat nauttia vehreydestä. Matkaa lähikauppaan 700m ja juna-asemalle n. 1km. Myyrmannin palvelut yhden junapysäkin päässä.

Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö asunnolle.

Tämä asunto on hissitalon 3.kerroksessa.

Asunto on erittäin valoisa ja avara. Isoisat ikkunoista tulvii valoa asuntoon ja mikä parasta, saat ihastella kaunista vehreää maisemaa ikkunoista.

Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja asunto helppo kalustaa. Olohuoneessa on tilaa kalustukselle ja isommallekin ruokapöydälle. Makuuhuoneessa hyvät kaapistot ja tilaa mysö vaikka työpisteelle.

Asunnossa tilava vaatehuone eteisessä. Kylpyhuoneeseen saa hyvin mahtumaan pyykinpesukoneen.

Taloyhitössä sauna sekä pesutupa.

Pihapiiri on kaunis ja vehreä ja hyvon rauhallinen. Lyhyt matka lähimmälle pysäkille sekä kauppaan. Raide-linja alkaa liikennöimään lokakuun puolivälissä ja sen pysäkki myös vieressä.

Asunto vuokrataan määräajaksi.

Näyttöön vain ennakkoilmoittatutumalla koponen@erkkeri.fi

Vuokrattavana valoisa kolmio hyvällä sijainnilla Etelä-Haagassa.

Asunnossa tilava olohuone mistä käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on rauhalliselle sisäpihan puolelle. Molemmissa makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Kylpyhuone on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Taloyhtiössä sauna. Taloyhtiöllä on parveketupakointikielto.

Sijainti on hyvä, bussipysäkki talon edessä. Etelä-Haagan palvelut ovat lähellä. Lähin K-market 400 m.

Tämän kulmahuoneiston pohjaratkaisu on selkeä ja hyvä. Alakerrassa on avara tunnelma, ja tila on helposti kalustettavissa. Kaunis vaalea keittiö on varustettu nykyajan kodinkoneilla, ja sen päädyssä, ikkunan edessä on erinomainen paikka ruokapöydälle. Lisäksi alakerrassa on erillinen wc sekä tilava, huoneiston levyinen lasitettu parveke, jossa viihtyy pitkälle syksyyn.

Yläkerrasta löytyy kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, varustettuna hyvillä säilytystiloilla sekä kylpyhuone, jossa on myöskin hyvin säilytystilaa ja valmiina pesutorni. Yläkerrassa on myös tilava vaatehuone. Kylpyhuoneesta on käynti huoneiston omaan saunaan, jossa on ihana rentoutua pehmeissä löylyissä. Saunan lisäksi luksusta on oma kattoterassi, jossa kelpaa grillailla tai vilvoitella saunan jälkeen. Kattoterassi on hyvin tilava, ja näkymät ovat avarat ja vehreät.

Tässä asunnossa on siis paljon ihasteltavaa, ja tämä kokonaisuus kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle!

Sijainti on erinomainen, sillä vain muutamassa minuutissa kävelet niin Ison Omenan, kuin Olarin ja Niittykummun palveluiden ääreen. Myös luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kulman takana, niin kesällä lenkkeilemään kuin talvella hiihtämään. Lähin bussipysäkki on muutaman minuutin kävelyn päässä.

Asunnon vuokrauksen yhteydessä on mahdollisuus vuokrata autolle myös pihapaikka 12 EUR/kk tai/sekä autohallipaikka viereisestä yhtiöstä 60 EUR/kk.

Valoisa yksiö odottaa uutta asukasta Olarissa.

Asunnon pohja on selkeä ja hyvä. Avokeittiö nykyajan kodinkoneille ja tietysti myös astianpesukone. Alkoviin saa hyvin sängyn ja muulle kalustukselle jää hyvin tilaa. Asunnolla iso lasitettu parveke, tämä antaa paljon lisätilan tuntua ja asumismukavuutta. Ikkuna- ja parvekenäkymä kauniille taloyhtiön pihalle. Kylpyhuone on tilava ja paikka vaikka pesutornille.

Asunnossa vaaleat lattiat ja maalatut seinät antavat raikkaan ja avaran tunnelman. Asunnossa hyvät kaapistot ja alhaalla myös iso tilava ja lämmin kellarikomero.

Talon takana alkaa hyvät ulkoilumaastot ja ikkunastakin voit ihailla metsämäisiä maisemia. Espoon keskuspuiston monipuoliset ulkoilumaastot sekä Puolarmaarin frisbeegolfrata ovat aivan vieressä.

Taloyhtiössä pesutupa ja sauna.

Olarin palveluiden pariin pääset hetkessä. Bussipysäkki on vieressä tai sitten reippaana voi myös kävellä Isoon Omenaan tai vaikka Olarin Prismaan.

Tervetuloa katsomaan!

Etu-Töölöstä loft/industriali-tyylinen kaunis koti!

Kodikas ja uniikki koti taloyhtiön neljännessä asuinkerroksessa etsii uutta asukasta. Tässä asunnossa on ihastuttavia yksityiskohtia, kuten kauniit isot ikkunat syvine ikkunalautoineen, sekä yksi rosoinen, samalla viimeistellyn näköinen tiiliseinä. Keittiöstä löytyy laadukkaat kodinkoneet ja astianpesukone. Kylpyhuone on erittäin moderni, oma pieni spa-osasto. Kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykinpesukoneelle. Tämän kodin voit sisustaa monella eritapaa, eikä sänky vie tilaa lattiapinta-alasta, koska asunnossa on nukkumaparvi. Työpisteelle saa hyvin paikan tilavasta sisääntulosta. Asunnossa on myös erinomaiset säilytystilat.

Kaikki Töölön sekä keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Loistavat kulkuyhteydet.

Tällaista ei usein tarjolla, joten kannattaa tulla katsomaan!

.

Hyvältä paikalta Kannelmäestä hyväpohjainen kaksio! Asunnon pohjaratkaisu on hyvä, olohuoneessa on reilusti tilaa niin sohvakalusteille että ruokapöydälle. Keittiö on siisti, josta löytyy kivasti kaappi- ja laskutilaa. Kylpyhuone on hyvässä ja siistissä kunnossa. Makuuhuoneeseen mahtuu iso sänky ja yöpöydät. Makuuhuoneessa on lisäksi vaatekomero.
Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maan tasalla.
Tervetuloa näytölle!