Erinomaisella ja näkyvällä paikalla hyvän pohjaratkaisun liiketila. Sijainti Lauttasaarentiellä on mitä parhain; kaksi hyvänkokoista näyteikkunaan (1,80 x 2,00) mahdollistavat hyvän mainostamisen. Huone on nykyisellään jaettu kahteen huoneeseen kevyellä väliseinällä. Halutessasi se on helposti purettavissa, jolloin myymälätilasta tulee avara. Takahuoneessa on keittosyvennys, wc ja taukotilat. Sinne mahtuu hyvin vaikka neuvottelupöytä tai mitä tarvitsetkaan.
Kadun varressa on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä 4 sähköauton latauspaikkaa. Kauppakeskus Lauttikseen ja metrolle on 300 m.

Tila vapautuu seuraavalle marraskuun alusta. Sovitaan tilassa käynti ja suunnitellaan yhdessä.

Täydelliseltä paikalta iso myymälätila, jossa on monia mahdollisuuksia. Sisäänkäynti myymälätilaan käy Yrjönkadulta porttikongista loivasta luiskasta. Kun tulet näytölle yllätyt varmasti! Tilassa on useampi varastotila, jota myymälätarkoituksessa tarvitaan.
Soita ja sovi näyttö!

Tarjolla puistomaisesta ja viihtyisästä Munkkivuoresta toimistotila. Tila on näppärän kokoinen toimistoksi.Isot ikkunat tuovat tilaan valoisuutta. Toimistotilassa on minikeittiö.
Soita ja sovi näyttö!

Hyvä ja avara liike-/toimistotila tyylikkäässä sisäkorttelissa Uudenmaankadulla. Vuokrattava tila on sisältä hyvässä kunnossa, lattiat ovat vaaleanharmaata laminaattia. Lattia-alaltaan tila on suurimmalta osin yhtenäinen, väliseiniä on hyvin vähän. Wc-tiloja on useita, kellarikerroksessa on henkilökunnan sosiaalitilat, missä avarat keittiö- ja varastotilat.
Koko ensimmäisessä kerroksessa on koneellinen ilmanvaihto, mikä riittää varsin mittavaan henkilömäärään.

Huoneisto on kokonaisuudessaan sisäpihan puolella, siellä on todella paljon ikkunapinta-alaa ja 1-2 sisäänkäyntiä. Sisäpiha on aamusta iltaan auki, joten asiakkaiden sisäänpääsy on vaivatonta. Yöajat piha on tietenkin lukittu. Tyylikäs ja vakavarainen taloyhtiö, jota pidetään hyvässä kunnossa. Taloyhtiön kivijalassa on useita vuokrattuja liiketiloja, tyhjiä siellä ei ole yhtään. Nyt haemme tähän heinäkuusta vapautuvaan tilaan uutta laadukasta toimijaa edellisen poistuessa.

Uudenmaankatu 4-6, kohta 100 vuotta vanha talo, sijaitsee todella hyvällä paikalla, keskustan tuntumassa. Katu on vilkas ja kaikkien hyvin löydettävissä. Etäisyys ydinkeskustaan on todellakin vain lyhyt kävelymatka

OTA YHTEYTTÄ, NIIN SOVITAAN KATSOMINEN PAIKAN PÄÄLLÄ